“Europe Auto 1” yarışmasında yeni Audi A4, birincilikle taçlandırıldı.
26 farklı ülkede 40 milyonun üzerinde okuyucusu olan Autobild dergisi tarafından yürütülen “Europe Auto 1” oylamaları sonucunda yeni Audi A4, lüks orta sınıfta 9 ülkede de okuyucuların kalbinde birinci sıraya yerleşti.
Altı araç kategorisinde yapılan oylamaların ardından bu kez tüm kategorilerin şampiyonu belirlendi. Audi, sürüş dinamizmi, konforu ve büyüleyici tasarımıyla tartışmasız olarak şampiyonların şampiyonu seçildi.
Böylece Auto 1 ile Audi A4, lansmanın hemen ardından aldığı etkileyici ödüllerle bir kez daha dikkat çekti.
Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılan tören sırasında konuşan Audi AG Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Stadler ‘’ En önemli modelimiz olan Yeni Audi 4’ün Avrupa’nın en büyük okuyucu kitlesinin oylarını kazanmış olması beni çok mutlu etti’’ diyerek memnuniyetini belirtti.
Yeni Audi A4 geçtiğimiz sonbahar otomobil tutkunlarının beğenisine sunulmuştu. Bahar aylarından itibaren tüketicilerle buluşacak olan Yeni Audi A4 Avant ise ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmış oldu.