Audi A3 Sedan | Modeli | Audi Türkiye
Audi e-tron S Sportback'in önden görünümü

A3 Sedan

Hissedebileceğiniz ilerleme.

Audi A3 Sedan, bilgi-eğlence sisteminden asistan sistemlerine kadar her yerde dijital olarak bağlanır.

Yenilikçi teknolojiler

Audi A3 Sedan'daki çeşitli teknolojiler ve sürücü asistan sistemleri², diğer şeylerin yanı sıra kaçınma hareketi, hızlanma ve frenlemeyi destekler. Bu, uzun yolculuklarda ve şehir trafiğinde sürüş konforunu belirgin şekilde artırır.

Audi RS 3 Sedan ön

İşletim konsepti ve bilgi-eğlence sistemleri

Audi A3 Sedan, opsiyonel MMI touch ile MMI navigasyon plus gibi sezgisel kullanım için tasarlanmıştır. Standart Audi sanal kokpit plus ve opsiyonel head-up gösterge ekranı³, sürüş yapan kişinin doğrudan görüş alanında ek bilgilerin görüntülenmesini sağlar. Standart 12,3 inç Audi sanal kokpit plus, çok parlak siyah bir yüzeye yerleştirilmiştir.

Önemli olan ilk izlenimdir

Gözleriniz hemen petek görünümlü çarpıcı radyatör ızgarasına sahip geniş Audi Singleframe'e çekilir. Yan tarafta, kesintisiz omuz çizgisi Audi A3 Sedan'ın uzunluğunu vurgulamak için arka kapıya kadar uzanır. Ayrıca aracın geniş iz genişliği, araca atletik bir karakter kazandırıyor.

Daha da belirgin. Audi exclusive⁴ ile: Kişiselleştirilebilir Audi exclusive⁴ boya kaplamaları ve geniş renk seçenekleri ile Audi A3 Sedan'ınızı ilham verici bir şekilde benzersiz hale getirin. Dış tasarımda, örneğin Audi exclusive⁴ kişiselleştirilmiş metalik mercan turuncusu rengiyle.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Polarize güneş gözlükleri, head-up gösterge ekranının kullanımını kısıtlayacaktır.
4
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
5
Bir Audi Sport GmbH sunumudur.
6
Yalnızca S tronic 7 vitesli çift kavramalı şanzımana sahip modeller için. Zemin paspasında fitilli ve kontrast dikişleri olmayan mild hibrit araçlar için.
7
Audi Orijinal Aksesuarları AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar ancak ilk kayıttan sonra takılabilir.