Audi A3 Sportback | Modeli | Audi Türkiye
Audi e-tron S Sportback'in önden görünümü

A3 Sportback

Hissedebileceğiniz ilerleme.

İlerici tasarım ve yenilikçi teknolojiler - Audi A3 Sportback.

Yenilikçi teknolojiler

Audi A3 Sportback'teki çeşitli teknolojiler ve sürücü asistan sistemleri², diğer şeylerin yanı sıra kaçınma hareketi, hızlanma ve frenlemeyi destekler. Bu, uzun yolculuklarda ve şehir trafiğinde sürüş konforunu belirgin şekilde artırır.

Sportif, yüksek kaliteli, dijital

İç mekanda, öndeki isteğe bağlı spor koltuklar ( S line için standart) ve shift-by-wire vites kollu orta konsol diğer özelliklerin yanı sıra dinamikler sağlar.

Daha da belirgin. Audi exclusive⁵ ile: Audi A3 Sportback'inizi özel Audi exclusive⁵ boya kaplamaları ve geniş renk seçenekleri ile ilham verici bir şekilde benzersiz hale getirin. Örneğin dış tasarımda, Audi exclusive⁵ kişiselleştirilmiş gövde rengi Sedefli Misano kırmızısı.

Audi A3 Sedan

Ortalama yakıt tüketimi¹: 5,0–4,3 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 114–99 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi, elektrik tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Polarize güneş gözlükleri, head-up gösterge ekranının kullanımını kısıtlayacaktır.
4
Ülkeye ve motor versiyonuna bağlı olarak.
5
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
6
Bir Audi Sport GmbH sunumudur.
7
Yalnızca S tronic 7 vitesli çift kavramalı şanzımana sahip modeller için. Zemin paspasında fitilli ve kontrast dikişleri olmayan mild hibrit araçlar için.
8
Audi Orijinal Aksesuarları AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar ancak ilk kayıttan sonra takılabilir.