Audi A4 allroad quattro | Modeli | Audi Türkiye
Audi A4 allroad quattro Ön Arka Görünüm

A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro Araba eşik kaplaması

Etkileyici şekilde çok yönlü

Standart olarak mevcut dört tekerlekten çekiş, güçlü motor ve allroad'a özgü süspansiyonun birleşimi sayesinde Audi A4 allroad quattro, offroad özelliklerini gösterir.

Direksiyon başında eğlence ve konfor garantisi

Standart quattro dört tekerlekten çekiş, iyi çekiş ve üstün sürüş dinamikleri sağlar.

Audi A4 allroad quattro

Daha yükseğe: allroad'a özel standart süspansiyon, Audi A4 allroad quattro'yu temel modele kıyasla 23 mm yükseltirken, iki adet 5 bağlantılı hafif aks, aracı oldukça çevik kılıyor. Opsiyonel amortisör kontrollü allroad süspansiyon sistemi de arazi özelliklerini iyileştirir.

Kusursuz dış tasarım

Audi A4 allroad quattro, karakteristik dış tasarımıyla offroad görünümünü görsel olarak vurgular. Tekerlek kemerleri belirgin bir şekilde genişletildi ve ön tampon ve arkadaki yan marşpiyeler kadar renkli bir şekilde vurgulandı. Tekerlekler, ön ve arkada daha geniş bir iz ile temel modelden 12 mm daha büyüktür. Arka kısımdaki dikkat çekici özellikler arasında gövde altı koruması ve özel difüzör yer alıyor. Önde, dikey desteklere sahip güçlü Singleframe, belirgin bir ayırt edici özelliktir.

Audi A4 allroad quattro'nun önden görünümü

Dış ön uç: Etkileyici ön uç, Singleframe, radyatör koruyucu ızgaradaki dikey destekler ve yan hava girişlerindeki parlak siyah kaplamalarla tanımlanır. Siyah Audi halkaları, aracın sportif karakterini vurgular.

Cömert ve premium – iç mekan

Audi A4 allroad quattro'nun iç kısmında, aracın genişliği, üzerinde krom kaplama şeridin özel bir vurgu eklediği kesintisiz havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanır. Orta konsolda geniş, pratik bir saklama bölmesi bulunur. Ambiyans aydınlatma paketi standarttır. İsteğe bağlı ambiyans aydınlatma paketi plus ile daha da lüks bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Yeni fikirler – daha da fazla olasılık

Aracınızı kişisel tercihlerinize göre tasarlayın. Audi Orijinal Aksesuarlarından⁵ yüksek kaliteli çözümlerimiz, her detayıyla araçlara uyarlanır ve yaratıcılığınızı şımartmak için size birçok yol sunar.

Çocuk koltuklu Audi A4 allroad quattro
Audi A4 Sedan

Audi A4 Sedan

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 161–118 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,1–4,5 l/100 km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Lütfen dikkat edin: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Audi connect hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi için lütfen www.audi.com/connect adresini ziyaret edin veya Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin.
4
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
5
Audi Orijinal Aksesuarları ek ücret karşılığında AUDI AG'den temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon rakamları hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.
6
Ülkeye özgü mevcudiyet durumuna bağlıdır. iOS/Android işletim sisteminin mevcut uyumluluğu ilgili Uygulama Mağazasında myAudi uygulamasının açıklamasında bulunabilir. www.my.audi.com adresi üzerinden ön kayıt yapmak gereklidir.