Audi A4 Sedan | Modeli | Audi Türkiye
Audi A4 Sedan Arkadan görünüm

A4 Sedan­­­

Audi A4 Sedan yandan görünüm

Sportiflik beyanı

Hassas bir şekilde keskinleştirilmiş ön görünüm ve karakteristik arka kısım ile ilerici tasarım sayesinde Audi A4 Sedan'ın sportif karakteri her zamankinden daha fazla karşımıza çıkıyor.

Kişiselleştirilmiş görünüm

Audi A4 Sedan, sportiflik, duygu ve prestij anlamına gelir. Bu özellikler, dinamik quattro öğelerine ve uyumlu oranlara odaklanma nedeniyle her açıdan görülebilir. Yan görünüm, tekerleklere olduğu kadar geniş jant kapaklarına ve çarpıcı marşpiyel kaplamalarına da anında dikkat çekiyor.

Cömert ve premium – iç tasarım

İç mekanda, aracın genişliği, üzerinde krom kaplama şeridinin özel bir vurgu eklediği kesintisiz havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanır.

Arkaplan asistanları

Audi A4 Sedan'ınızı sürerken, isteğe bağlı sürücü asistan sistemlerinin⁵ size yardımcı olmasına izin verin, örneğin Şehir asistanı paketi. Park sistemi plus⁵ ve geri görüş kamerası⁵ dahil, şehir trafiğine yardımcı olmak için tasarlanmış sistemleri birleştirir.

Audi A4 Sedan dinamik yandan görünüm

Size özel çözümler

Audi Orijinal Aksesuarları⁷ size Audi A4'ünüze daha da fazla özellik eklemeniz için sayısız yol sunar. Büyüleyici tasarıma ve yüksek düzeyde işlevselliğe sahip özel çözümlerden yararlanın.

Audi A4 Sedan with LED projection
Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 165–130 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,2–4,9 l/100 km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Audi Sport GmbH'den.
3
Parlak tornalanmış veya parlak frezelenmiş alaşım jantlar ile parlatılmış veya kısmen parlatılmış alaşım jantlar kış yol koşullarında kullanılmamalıdır. İmalat nedenlerinden dolayı, jant yüzeyi bu tür bir kullanım için yeterli korozyon korumasına sahip değildir ve yol tuzu veya benzeri maddelerden kalıcı olarak zarar görebilir.
4
Audi connect hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi için lütfen www.audi.com/connect adresini ziyaret edin veya Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin.
5
Lütfen dikkat edin: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
6
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
7
Audi Orijinal Aksesuarları ek ücret karşılığında AUDI AG'den temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon rakamları hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.