Audi RS6 Avant | Modeli | Audi Türkiye
RS 6 Avant’ın önden görünümü

RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant’ın yandan görünümü

Başarının ödülü: Açık yol

Bir iş toplantısı veya bir aile gezisi için: Audi RS 6 Avant².

Ortalama yakıt tüketimi¹: 11,6-11,5 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 265-263 g/km.

Rakamlarla RS 6 Avant²

Güç çıkışı

441

kW

Hızlanma (0-100 km/s)

3.6

s

Maksimum Tork

800

Nm

Ortalama yakıt tüketimi¹: 11,6-11,5 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 265-263 g/km.

Sportif ve çok yönlü

Yüksek performanslı spor otomobil, yüksek günlük kullanılabilirlikten taviz vermeyen bir tasarım vaat ediyor. RS uyarlanabilir havalı süspansiyon, hem uzun mesafe konforu hem de maksimum performans için tasarlanmıştır.

Diğerlerinden farklı kılan karizma: Dış tasarım

Çok sayıda RS'e özgü unsurları ile Audi RS 6 Avant² etkilemek için tasarlanmıştır. Aracın arka ucu, RS tamponu, entegre RS difüzör eki ve dinamik tavan kenarı spoyleri ile oldukça etkileyici bir görünüme sahiptir. Önde ve arkada genişletilmiş tekerlek kemerlerine sahip daha geniş gövde, Audi çerçevesiz Singleframe ızgara, RS tampon ve geniş yan hava girişleri, etkileyici RS tasarımına benzersiz bir hava katar.

Yanda duran model ile Audi RS 6 Avant yan arka görünümü

Öncü karakter: İç tasarım

Spor plus koltuklar, önde sağlam bir destek sağlar ve yüksek kaliteli eşkenar dörtgen desenli veya isteğe bağlı olarak koltuk havalandırmalı petek desenli delikli döşeme ile mevcuttur. MMI dokunmatik ekran yüzeye tamamen entegre edilmiştir; antrasit Alüminyum Race standart kaplamalar ve kırmızı veya gri opsiyonel iki adet RS tasarım paketi, etkileyici tasarıma daha da fazla sportiflik katmaktadır.

Model ile Audi RS 6 Avant iç görünümü

Yeterince boş alan

Arka koltuklar katlandığında 1.680 litreye kadar ulaşan bagaj kapasitesi size olağanüstü anları günlük hayatınıza sığdırmanız için bol miktarda alan sağlar. Kolay yükleme için bagaj bölmesi kapağı bir ayak hareketiyle kontrol edilebilir.

Audi RS 6 Avant’ın bagajı
Audi RS 7 Sportback, dinamik yandan görünüm

Audi RS 7 Sportback

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 293–278 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 12,9–12,2 l/100 km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Ortalama yakıt tüketimi¹: 11,6-11,5 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 265-263 g/km. Aralık içinde verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant takımına bağlıdır.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
4
Ülkeye özgü mevcudiyet durumuna bağlıdır. iOS/Android işletim sisteminin mevcut uyumluluğu ilgili Uygulama Mağazasında myAudi uygulamasının açıklamasında bulunabilir. www.my.audi.com adresi üzerinden ön kayıt yapmak gereklidir.