RS Q3 Sportback | Audi Türkiye
Ön planda bir adamla RS Q3 Sportback'in yandan görünümü

RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback yan arka görünüm

Daha fazla yol gitmek için iyi bir neden

Tipik RS'e özgü öğeler, kompakt SUV-coupé crossover'ın genel atletik tasarımına katkıda bulunuyor. Performans bir tavırdır.

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 9,0–8,8 l/100 km; Ortalam CO₂ emisyonları¹,²: 206–201 g/km.

Rakamlarla RS Q3 Sportback²

Güç çıkışı

294

kW

Hızlanma (0–100 km/s)

4.5

s

Maksimum Tork

480

Nm

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 9,0–8,8 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 206–201 g/km.

Her saniye daha fazla momentum

Beş silindirli ve RS spor süspansiyonlu efsanevi 2.5 litrelik TFSI motor (ortalama yakıt tüketimi¹,²: 9,0–8,8 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 206–201 g/km) her virajı heyecan verici hale getirir. Kesin bir rota belirlemek ve sürüş konforunu artırmak için RS Q3 Sportback², ayarlanmış ilerici direksiyon ile donatılmıştır. Ayrıca, Audi drive select ile isteğe bağlı uyarlanabilir süspansiyon, sürüş dinamiklerini ve stabiliteyi artırır. Siyah veya isteğe bağlı olarak kırmızı fren kaliperli RS çelik fren sistemi, antrasit gri, kırmızı veya mavi fren kaliperli isteğe bağlı RS seramik fren sisteminde olduğu gibi durma gücü sağlar.

dynamic side view of the RS Q3 Sportback in tango red

Zarif ve sportif

Düz eğimli tavan çizgisine sahip coupé benzeri siluet, Audi RS Q3 Sportback²'in karakteristiğidir.

İç mekanda da ödün vermez.

Audi RS Q3 Sportback²'in iç tasarımı, her ayrıntıda dinamik bir görünüme sahip dış tasarımı kadar etkileyicidir. 3 kollu, çok işlevli, tiptronik kulakçıklara sahip altı düzleştirilmiş Spor konturlu deri direksiyon ile Race antrasit alüminyum, piyano siyahı veya karbon Twill iç dekorlardan, entegre koltuk başlıkları ve arkalıklarda RS kabartmasına sahip opsiyonel petekli fine nappa deri spor koltuk plus'a kadar. İstenirse, ilave vurgular oluşturan opsiyonel kırmızı veya mavi RS tasarım paketleri ile sportiflik bir üst seviyeye çıkarılabilir.

 Interior of the Audi RS Q3 Sportback

Hareket esnekliği

Beş kişiye kadar alan. Arka koltuk sırası 150 mm'ye kadar ileri ve geri hareket ettirilebilir ve açısı yedi aşamada ayarlanabilir. Ve büyük eşyaları taşırken, 530 litre bagaj alanından 1.400 litreye çıkmak için arka koltukları katlayın.

Rear view of the Audi RS Q3 Sportback

Daha kusursuz. Audi exclusive³ ile.

Audi RS Q3 Sportback²'inizi Audi exclusive³ tarafından sunulan seçkin dekorlar, renkli deri ve özel gövde renkleri ile ilham verici bir özel yapım modele dönüştürün ve geniş bir renk yelpazesi arasından seçim yapın. Örneğin dış kısımda, Audi exclusive Kadife menekşe renginde kişiselleştirilmiş gövde rengi ile.

Side view of the RS Q3 Sportback in the Audi exclusive color velvet violet
1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Ortalama yakıt tüketimi¹: 9,0–8,8 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 206–201 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.