Audi Q5 Sportback | Modeli | Audi Türkiye
Audi Q5 Önden görünüm

Q5 Sportback

SUV yeniden tanımlandı

Audi Q5 Sportback, bir SUV'un güçlü performansını günlük kullanılabilirlikle birleştirir.

Her sürüş yeni bir macera

Audi Q5 Sportback'in tasarımı, dinamik ve üstün karizması ile etkileyicidir. Opsiyonel S line donanım serisi daha da sportif vurgular ekler.

Audi Q5 Sportback Yan arka görünüm

Her açıdan sportif: Diğer bir özellik ise coupé benzeri tavan çizgisine ifade katan ve aracın aerodinamik görünümünü yoğunlaştıran geniş, düz eğimli arka kısımdır. Yatay süslemeli difüzör ve sportif tavan kenarı spoyleri dinamik tasarımı tamamlar.

OLED özel ışık imzalı arka farlar

Audi Q5 Sportback için isteğe bağlı OLED'ler, üç boyutlu bir düzende küçük, ayrı ayrı kontrol edilebilen segmentler halinde düzenlenir ve etkileyici sıralamaları sayesinde yeni aydınlatma senaryoları yaratır. Aracı satın alırken isteğe bağlı üç farklı arka ışık imzası tasarımı arasından seçim yapabilirsiniz. Ek olarak, arka ışık imzasının karakteri, kullanım sırasında sürüş modunu yansıtmak için otomatik olarak değişir. Yenilikçi OLED teknolojisine sahip isteğe bağlı arka lambalar, yakınlık algılama ile donatılmıştır²: araç hareketsizken ve arkadan yaklaşan başka bir araç veya yol kullanıcısı 2 metre içinde geldiğinde, daha geniş bir görünür alan oluşturmak için tüm OLED segmentleri otomatik olarak etkinleştirilir. Animasyon, arka ışık imzası 1'in dinamik ışık aşamasını gösterir.

Büyüleyici sürüş dinamikleri

Audi Q5 Sportback etkileyici bir şekilde spontane, dinamik hızlanma ve çevik yol tutuşu sunar. Araç, sürüş koşullarını sürekli olarak izleyen ve çekiş gücünü gerektiği gibi tekerlekler arasında dağıtan ultra teknolojiye sahip bir quattro ile birlikte gelir. Bu, sürüş hassasiyeti ve sportif, arkaya eğimli yol tutuşu sağlar. Kendi gereksinimlerinize göre uyarlanmış bir sürüş hissi için Audi drive select, istediğiniz araç özelliklerini ayarlayabileceğiniz çeşitli mod seçenekleri sunar. Daha fazla performans, daha fazla konfor veya ikisinin bir kombinasyonunu seçin.

Audi Q5 Sportback dinamik sürüş

İç mekan: pratik ve işlevsel

Boyut, performans ve işlevsellik kombinasyonu Audi Q5 Sportback'i diğerlerinden ayırır. Yükseltilmiş oturma konumu, trafikte iyi bir görüş sağlar. Yatay olarak yönlendirilmiş çizgileri, ferahlık ve rahatlık izlenimini vurgular. Gösterge panelinin tüm genişliği boyunca üç boyutlu olarak şekillendirilmiş dekoratif bir kaplama uzanır.

Audi Orijinal Aksesuarları

Audi Orijinal Aksesuarları⁴, Audi Q5 Sportback'inize daha da fazla özellik eklemeniz için size sayısız yol sunar. Örneğin, offroad stil paketi, koşu tahtaları veya çeşitli jant seçenekleriyle.

Audi Q5 yolculuğu
Audi Q5

Audi Q5

Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,5–5,3 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 171–139 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Yalnızca Audi aktif şerit asistanı, uyarlanabilir hız sabitleyici (ACC) ve hız sınırlayıcı veya şeritten ayrılma uyarısı ile birlikte sunulur. Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürüş sırasında yardım sağlar. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
4
Audi Orijinal Aksesuarları AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar ancak ilk kayıttan sonra takılabilir.