Audi Brand | Audi Türkiye
Audi activesphere concept.

Gelecek yeniden tasarlandı.

Büyüleyici açık hava maceraları için performans, işlevsellik ve zarafetin birleşimi: tamamen elektrikli Audi activesphere concept¹

Dünyaya yeni gözlerle bakın

Audi activesphere concept¹; yeniden tanımlanmış bir quattro performansı, sürükleyici deneyimler, araziye uygun gövde tipi, dönüşen dış görünüm ve 360° görüşlü bir panorama sphere oluşu ile aktif yaşam tarzınızı yeni seviyelere taşıyor. Pratikliği birinci sınıf zarafet ve konforla birleştiren Audi'nin yeni konsept otomobili, AR² ve bütünsel bir dijital ekosistem ile geliştirilmiş üst düzey açık hava aktiviteleri için her türlü arazide performans sunar.

  • activesphere_2023_.jpg
    Audi activesphere concept¹

    Zarafet ve pratikliğin birleşimiyle Audi activesphere concept¹, AR² ve dijital bir ekosistemle geliştirilmiş, üst sınıf aktif bir yaşam tarzı sunar.

    Daha fazla bilgi
  • urbansphere_2022_4071.jpg
    Audi urbansphere concept¹

    Her ayrıntısıyla içeriden dışarıya doğru tasarlanan konsept otomobil, lüks ve ferah bir iç mekan ile dijital özellikleri harmanlar.

    Daha fazla bilgi
  • grandsphere_2021_3385.jpg
    Audi grandsphere concept¹

    Yarının turing otomobilinin Dört Halka yorumu. Tamamen elektrikli ve ilham verici deneyimler için yeterince geniş bir salon.

    Daha fazla bilgi
  • skysphere_2021_3370.jpg
    Audi skysphere concept¹

    Birleştirilmiş teknoloji ve tasarımın etrafında şekillenen ilk sphere concept otomobili, iki farklı sürüş deneyimi sunar.

    Daha fazla bilgi

İlerlemeyi dörde katladık

İlerlemek istiyorsanız sınırları zorlamanız, dünyadaki değişimin parçası olmanız ve bu süreçte başkalarına da ilham vermeniz gerekir. Bunun için Audi'de ilerlemeyi dört alan ekseninde tanımlıyoruz: sürdürülebilirlik, tasarım, dijitalleşme ve performans.
  • 1920x1080-sustainability-900143.jpg
    Sorumluluk almak

    Sürdürülebilir olarak bu süreçte düşünce sistemini bütünüyle yenilemek. Tedarik zincirinden farklılıklara kucak açan bir şirket yapısına kadar her konuda bu anlayışı uyguluyoruz. Konu sürdürülebilirlik olduğunda yapılan her katkı değer taşır.

    Daha fazla bilgi
  • 1920x1080-design-10821B01.jpg
    Geleceği tasarlamak

    Bizim için tasarım, araç tasarlamaktan çok daha fazlasını ifade ediyor. Yeni ve etkileyici deneyim olanakları yaratmak ve bu süreçte bireylerin günlük yaşantılarını kolaylaştırmak istiyoruz.

    Daha fazla bilgi
  • 1920x1080-digitalization-06221B01.jpg
    Ulaşımı dijitalleştirmek

    Dijitalleşme, mobilitenin geleceğini elinde tutuyor. Dijital olanaklarla birçok şey mümkün olacak ve gelecek için beklenmedik kapılar açılacak.

    Daha fazla bilgi
  • 1920x1080-performance-06721B01.jpg
    Sınırları zorlamak

    Uzun zamandır imkansız görünen şeyler birdenbire gerçeğe dönüşebilir. Bunun için yalnızca sınırları sorgulamamız ve yeni bir şey deneme cesaretini göstermemiz gerekiyor.

    Daha fazla bilgi
1
Gösterilen araç, seri üretimi olmayan konsept bir araçtır.
2
Gösterilen araç, üretim aracı olarak mevcut olmayan konsept bir araçtır. Gösterilen artırılmış gerçeklik gözlükleri de satın alınamaz. Gösterilen artırılmış gerçeklik gözlüklerinin yanı sıra otomatik sürüş işlevleri şu anda geliştirilmekte olan teknolojilerdir, üretim araçları için mevcut değildir ve yalnızca sistem sınırları dahilindedir. Gösterilen teknik sistemlerin ve fonksiyonların olası tüm kullanımları yalnızca olası bir konsepti temsil eder ve ilgili ülkedeki ilgili yasal düzenlemelere bağlıdır.
3
Gösterilen otomatikleştirilmiş sürüş işlevleri şu anda geliştirilmekte olan teknolojilerdir, seri üretim araçlar için mevcut değildir ve yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır. Gösterilen teknik sistemlerin ve fonksiyonların olası tüm kullanımları yalnızca olası bir konsepti temsil eder ve ilgili ülkedeki ilgili yasal düzenlemelere bağlıdır.