Audi Q3 Sportback | Audi Türkiye
Audi Q3 Sportback yan görünüm

Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback arka görünüm

Dışa dönük SUV coupé

Audi Q3 Sportback, bir coupé'nin estetiğini ve duygusallığını bir SUV'nin gücü ve işlevselliği ile birleştirir.

İlerici tasarım

Sekizgen tasarımlı büyük Singleframe ızgara ve yan hava girişleri, Q3 Sportback'in ön kısmına hakimdir. Yandan bakıldığında coupé benzeri silüet hemen göze çarpıyor. Arka bölümün özellikleri arasında akıcı, eğimli tavan çizgisi, alçak arka cam ve keskin hatlara sahip arka lambalar yer alıyor. Dış tasarımı kişisel zevkinize göre özelleştirin. Opsiyonel S line'ı seçerseniz Audi Q3 Sportback'iniz kontrast renkli tamponlar, 5 V kollu S tasarımlı alaşım jantlar, alüminyum kaplamalı aydınlatmalı kapı eşiği çıtaları ve önde S logosu ile birlikte gelir.

Audi Q3 Sportback ön

Direksiyon başında eğlence standart olarak gelir.

Audi Q3 Sportback, yolda dinamik performansı artıran çeşitli teknolojilerle donatılmıştır.

Audi Q3 Sportback yan önden görünüm

Teknik destek: Opsiyonel spor süspansiyon, iyi bir çekiş sağlar. İlerici direksiyon, örneğin virajlı şehirlerarası yollarda veya dönüş sırasında doğrudan direksiyon özellikleri sunar. Audi drive select dinamik yol tutuş sistemi aracılığıyla sürüş deneyiminizi aktif olarak etkileyebilirsiniz.

Çok yönlü ve işlevsel

Arka koltuk sırası artı üç kişilik alan sunar, 130 mm ileri geri hareket ettirilebilir ve üçe bölünmüş sırtlıklarının açısı yedi aşamada ayarlanabilir. Bagaj bölmesinin hacmi 410² ile 1.280 litre² arasında değişir ve isteğe bağlı elektrikli bagaj kapağını bir ayak hareketiyle kolayca açabilirsiniz.

Tasarıma ortak olun.

İsteğe bağlı sunulan design selection gibi çok çeşitli iç görünüm paketleri arasından seçim yapın. Önde spor koltuklar, ambiyans aydınlatma paketi plus ve koyu renkte Dimension alüminyum kaplamalar içerir.

Q3 Sportback İç mekan

Sportif iç mekan: İsteğe bağlı olarak sunulan S line iç görünüm paketinde S amblemli spor ön koltuklar, 3 kollu tasarımlı çok işlevli, deri direksiyon kolonu, direksiyon kolonu kulpları ve delikli deri vites topuzu ile paslanmaz çelik pedallar ve ayak dayama yeri bulunur.

Audi exclusive

Audi Exclusive⁷,⁸ ile Audi Q3 Sportback'inizi sizin kadar kusursuz, ilham verici bir özel yapıma dönüştürün. Seçilmiş dekorlar, renkli deri ve geniş bir renk yelpazesinden özel gövde renkleri. Tam istediğiniz gibi.

Audi Q3

Audi Q3

Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
*** Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin. ***
2
Seçilen motora/motora ve donanıma bağlı olarak.
3
Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
4
Sadece park sistemi plus veya park asistanı, MMI radyo plus ve elektrikli katlanır dış aynalarla birlikte.
5
İşlevsellik, farklı ülkelerdeki kullanılabilirliğe ve araç konfigürasyonuna bağlı olarak değişebilir.
6
Audi Orijinal Aksesuarları AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar ancak ilk kayıttan sonra takılabilir.
7
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
8
Sadece S line iç görünüm paketi ile birlikte sipariş edilebilir.