Audi Q2 | Modeli | Audi Türkiye
Audi Q2 ön yan görünüm

Q2

Q2 arka

Dinamik tasarım, direksiyon başında eğlence

Audi Q2 – şehirli SUV etkileyici, güçlü bir tasarıma, çok çeşitli bilgi-eğlence seçeneklerine ve dinamik süspansiyon teknolojisine sahiptir.

Keskin SUV

Tamamen karakter dolu - ön ve arka tamponların tasarımı ve dinamik, eksantrik çizgiler Audi Q2'ye güçlü bir görünüm kazandırıyor. Advanced ve S line donanımları, yeni jant tasarımları ve dış renkler sayesinde her Audi Q2'ye kendi kişisel görünümü verilir.

Audi Q2, güçlü sürüşü ve yenilikçi teknolojileri sayesinde büyük bir sürüş keyfi sunuyor.

İç mekan

İsteğe bağlı sunulan S line iç görünüm paketi ve siyah Fine Nappa deri spor koltuklara sahip araç iç tasarımı, etkileyici ve tutarlı bir şekilde sportifliğe odaklanıyor.

Pratik ve ferah

Bagaj kapasitesi, arka koltuk sırtlıkları yatırıldığında 1.050 litredir. Opsiyonel eşya gözleri paketi, opsiyonel elektrikli açılır/ kapanır bagaj kapağında olduğu gibi, araca yükleme ve boşaltma yaparken daha da fazla kolaylık sağlar.

Arka koltuk

Audi exclusive³

Kişiliğinize uyan bireysel bir araç. Audi exclusive³, Audi Q2'niz için Audi exclusive³ Sedefli Merlin kişiselleştirilebilir gövde rengi gibi çok çeşitli tasarım seçenekleri sunar.

Audi Q2 Audi exclusive renk
1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.