Audi Q8 SUV | Modeli | Audi Türkiye
Audi Q8 SUV ön ve arka görünüm

Q8 SUV

Güç çıkışı, maks.

250

kW

Bagaj hacmi, maks.

605

l

Çekme kapasitesi, maks.

3,500

kg¹⁴

Side and rear view Audi Q8 SUV

Zarif formlu karizmatik görünüm

Yeni Audi Q8 SUV etkileyici oranları, sportif coupé hatları, geniş iç tasarımı ve dinamik performansı ile büyüleyicidir.

Dış tasarımda güç ve zarafet

Yeni Audi Q8 SUV, klasik quattro mimarisi ve güçlü omuz hattı ile off-road DNA'sını sergiler. Zarif eğimli tavan hattı, çarpıcı Audi Singleframe, düz 2D görünümlü Audi halkaları ve özellikle S line dış görünüm paketi, spor görünümüne katkıda bulunuyor.

Yenilikçilik ışığa evrildi

HD Matrix LED ön farlar² ve dijital OLED arka farlar² ile, etkileyici ışık animasyonları oluşturan kendine has dört ışık imzası arasından seçim yapabilirsiniz. Arka farlar, yakınlık algılama işlevi⁵ ile donatılmıştır ve yoldaki diğer kullanıcılar yaklaştığında hareketsiz aracın tüm OLED segmentlerini etkinleştirir.

Çok işlevli alan konsepti

Geniş iç mekan, panoramik cam tavan sayesinde daha ferah bir görünüme sahiptir. Kaydırılabilir üç parçalı arka koltuk sırası plus, ihtiyacınıza göre esnek bir alan yaratmanıza olanak tanır. Ayrıca, maksimum 1.755 litrelik bagaj kapasitesi sağlamak için tamamen katlanabilir.

Dinamik olarak çok yönlü

Audi Q8 SUV, direksiyon başında özgürlük ve güven hissi sunar. Sportif performans, off-road yetenekleri ve 3,5 ton'a kadar römork yükü, onu eşsiz bir biçimde çok yönlü kılar.

¹Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
²Bahsedilen ekipman, ek bir ücret karşılığında kullanılabilen bir seçenektir.
³İşlevsellik, farklı ülkelerdeki kullanılabilirlik durumuna ve araç yapılandırmasına bağlı olarak değişebilir. Lütfen unutmayın: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürüş sırasında yardım sağlar. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir. Park işlemi, aracın >>P düğmesi veya akıllı telefondaki myAudi Uygulaması'nın düğmesi basılı tutularak aktif bir şekilde kontrol edilmelidir ve tüm park manevrası tamamen izlenmelidir. myAudi uygulamasının bulunurluğu ülkeye göre değişiklik gösterir.
⁴Parlak tornalanmış veya parlatılmış cilalı alaşım jantların yanı sıra cilalı veya kısmen parlatılmış alaşım jantlar, kış koşullarında kullanılmamalıdır. İmalat nedenlerinden ötürü, jant yüzeyi bu tür bir kullanım için yeterli korozyon korumasına sahip değildir ve tuzlama yapılan yollarda veya benzeri maddeler nedeniyle kalıcı hasar görebilir.
⁵Lütfen unutmayın: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürüş sırasında yardım sağlar. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
⁶Ülkeye özgü temin edilebilirliğe bağlıdır. iOS/Android işletim sisteminin mevcut uyumluluğu ilgili uygulama mağazasında myAudi uygulamasının açıklamasında bulunabilir. www.my.audi.com adresi üzerinden ön kayıt yapmak gereklidir.
⁷Audi connect hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.audi.com/connect adresini ziyaret edin veya Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin.
⁸Ülkeye özgü temin edilebilirliğe bağlıdır.
⁹Adaptif hava süspansiyonu veya spor adaptif hava süspansiyonu ile birlikte.