Audi RS Q8 | Modeli | Audi Türkiye
RS Q8 ön görünüm

RS Q8

Bir adamla RS Q8'in yandan görünümü

Saf heyecan

Audi Sport'un en güçlü SUV coupé'si: Audi RS Q8².

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 308–300 g/km.

Rakamlarla RS Q8

Güç çıkışı

441

kW

Hızlanma (0–100 km/s)

3.8

s

Maksimum tork

800

Nm

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 308–300 g/km.

Yola akıllıca aktarılan muazzam güç

Audi RS Q8², gücü her bir tekerleğe seçici olarak dağıtan isteğe bağlı quattro spor diferansiyel ile size sürekli dört tekerlekten çekiş quattro sunar. Karakteristik RS ayarına sahip uyarlanabilir havalı spor süspansiyon, çevik tepki ve üstün yol tutuş dengesi için dört tekerlekten direksiyon, bu ekstra dokunuşu ekler.

Güçlü ve dinamik: Tasarım

Geniş hava girişlerine sahip RS tamponu, karakteristik ön spoyler ve RS ile farklılaştırılmış petek yapılı radyatör ızgarası, ön görünümde etkileyici vurgular oluşturuyor. Çarpıcı siluet, güçlü duruşunun altını çiziyor.

Görün. Dokunun. Deneyimleyin.

Audi RS Q8²'in iç mekanı, her yolculukta size çeşitli şekillerde yardımcı olan çok çeşitli dijital teknolojilerle donatılmıştır. Audi sanal kokpitindeki RS'e özel ekranlar size tork, performans, hızlanma, tur süreleri ve G-kuvvetleri hakkında istediğiniz bilgileri verir.

Interior of the RS Q8

Performans günlük kullanım ile buluşuyor.

Audi RS Q8² birçok olasılığa açıktır. Etkileyici performansının yanı sıra, mükemmel günlük kullanılabilirlik de sunar. Koltuklar yatırıldığında daha da fazlasını sunar: Bu, depolama alanını 1.755 litreye çıkarır. Üç kişilik arka koltuk sırası standart olarak ileri geri hareket ettirilebilir.

Rear view of the RS Q8 with model
1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Ortalama yakıt tüketimi¹: 13,6–13,2 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 308–300 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.