Eduard Xatruch | Audi Türkiye
Audi RS e-tron GT sports car on a concrete surface in front of futuristic architecture

Eduard Xatruch

Barcelona'nın dinamik ritminde, Katalan mutfağını modern sanat eserlerine
dönüştüren Eduard Xatruch, kendine özgü teknikler ve yerel lezzetlerle
donatılmış bu mutfak, Katalonya'nın geleneksel lezzetlerini çağdaş bir
dokunuşla yeniden şekillendiriyor.

Gastromasa 2023 etkinliğinde Eduard Xatruch ile
bir araya gelerek bir röportaj gerçekleştirdik.

Eduard Xatruch

Ekibiniz sizin için ne ifade ediyor?

’’Bir üç kişiden oluşan bir şef ailesiyiz fakat arkamızda 120 çalışan var. Bu yetenek havuzu ve tutku birliği projelerimizi zaman içinde daha da sağlam hale getirmemizi sağlıyor.

Eduard Xatruch

Tasarım ne kadar önemli?

’’Ekibimde tasarımla ilgilenen özel bir ekip var, bu ekip sayesinde müşterilerime verdiğim hizmet kalitesi artmış durumda. Yeni makine, malzeme ve teknoloji arayışı içindeler her zaman. Bu da bizim daha ileri gitmemizi sağlıyor. Avangart tasarım ve teknoloji bir bütündür.

Eduard Xatruch

İstanbul size ne ifade ediyor?

‘’Dünyanın her köşesi çok özel, kendinize ait bir şey bulabiliyorsunuz. Fakat İstanbul benim için bir başka. Akdeniz’den gelen bir sinerji var. Bu kültür füzyonu ve gastronomiye olan saygı bana ilham veriyor.

Diğer hikayeleri
keşfet

  • Alt Alan Görseli_Thomas Bruner.png
    Thomas Bühner

    Yılların deneyimi ve
    ustalığı, klasik lezzetleri
    modern bir bakış açısıyla
    yeniden yorumluyor.

    Daha fazla bilgi
  • Alt Alan Görseli_Rodolfo Guzman.png
    Rodolfo Guzmán

    Santiago'nun kalbinde,
    doğanın sunduğu
    zenginliklerle
    harmanlanmış lüks bir
    yemek anlayışı yaratan
    bir şef.

    Daha fazla bilgi