Gelecek için sorumluluk | Audi Türkiye

Gelecek için sorumluluk

İleriye Dönük Bakış: AUDI AG'de Sürdürülebilirlik serisinde, kutup kaşifi ve iklim analisti Sebastian Copeland, ekolojik ve sosyal sürdürülebilirlik kriterlerinin Audi'nin tavrını belirlediğini anlatıyor.

Buzlu manzara.

Sebastian Copeland, geleceğimizin iki temel itici gücünün çözüm sunucular olan bilim ve teknoloji olacağına inanmaktadır. Britanyalı, uzun yıllardır iklim koruma konusunda aktiftir. Kutup kaşifi ve iklim analisti olan Copeland, jeoloji ve buzullar üzerine çalışmalarıyla bilinir. Ancak, Copeland aynı zamanda ödüllü bir fotoğrafçı ve yazardır. İngiliz kaşif Grönland ve Antarktika'yı geçmiş ve coğrafi Kuzey Kutbu'na yürüyerek ulaşmıştır. "Ve her seferinde bu yerlere, Arktik veya Antarktika'ya döndüğümde, insan eylemlerinin eşlik eden etkilerini ve etkilerini görüyorum," diye açıklıyor.


ESG kriterleri.
Sebastian Copeland'ın portresi.

Sebastian Copeland, Audi ile uzun zamandır bir işbirliği sürdürüyor ve şimdi de dokuz bölümlük bir seri ile devam ediyor. "İleriye Dönük Bakış: AUDI AG'de Sürdürülebilirlik" serisinde, araştırmacı, Audi gibi bir otomotiv şirketinin iç işleyişine derinlemesine bir bakış sunuyor. Bu özel keşif, onu çeşitli Audi lokasyonlarına götürecek ve ekolojik ve sosyal sürdürülebilirlik için kritik konuları tartıştığı disiplinler arası Audi uzmanlarıyla buluşmasına olanak tanıyacak. Sebastian Copeland, "Çevre, sosyal konular ve sorumlu kurumsal yönetim veya ESG konularında bu seride neyin fark yaratabileceğine derinlemesine ineceğiz," diye özetliyor.


 

Bu seride neyin fark yaratabileceğine derinlemesine ineceğiz.

Sebastian Copeland

Müşteriler hiçbir fark görmeyecek. Schoberer, bileşenlerin kalite açısından hiçbir şekilde eksik olmayacağını ve daha da sürdürülebilir hale geleceğini vurguluyor. Plastiklerin nasıl daha iyi sıralanabileceği ve hangi geri dönüşüm teknolojilerinin kullanılabileceği konusunda çeşitli testler yapılmış ve hala yapılmaktadır. "Malzeme geri dönüşümü her zaman en önemli önceliktir, çünkü en az enerjiyi gerektirir," diyor Schoberer. Plastik atık önce parçalanır. Ardından granüller eritilir ve sonunda yeni bir şekil oluşturulur. Bu süreç, mümkün olduğunca saf olan bölgelere ihtiyaç duyar. Ancak, plastiklerin sıralanması gereken teknik sınırları vardır. Plastik atık çözümlerinden yine de faydalanabilmek için Jutta Schoberer, sıralama sürecine ek olarak fiziksel ve kimyasal geri dönüşüm üzerinde de çalışmaktadır.


Buzlu manzarada Sebastian Copeland

Sebastian Copeland'ı "İleriye Dönük Bakış: AUDI AG'de Sürdürülebilirlik" serisinde, şirketin kurumsal yönetiminin merkezi yönlendirme prensiplerinden biri olarak ekolojik ve sosyal sürdürülebilirlik kriterlerine nasıl uyduğunu görmek için bu keşfi takip edin.


Audi Q6 e-tron Prototip
Audi Q6 e-tron Prototip
Audi Q6 e-tron Prototip
Audi Q6 e-tron Prototip
The Audi charging hubs
 Audi entire life cycle
Çeşitlilik ve Katılım
Veri Güvenliği ve Veri Koruma
İnsan Hakları
#
Güneş ışığında bir el.

Paylaşılan değerleri yaşamak

Audi, organizasyonun tüm seviyelerinde ortak bir değer sistemi yaşatır. Ekolojik sürdürülebilirlik kriterleri tüm kararların temelini oluşturur. Sadece öncü olarak temiz mobiliteye dönüşümü şekillendirmez, aynı zamanda toplumsal değişim için itici güç sağlar. Böylece küresel zorlukların çözümüne kararlı bir katkıda bulunur. Audi'nin hem mobilitenin dönüşümünü nasıl şekillendirdiğini hem de toplumsal değişime nasıl ivme kazandırdığını öğrenin.