Audi RS 5 Sportback | Modeli | Audi Türkiye
Audi RS 5 Sportback yandan görünüm

RS 5 Sportback

Yandan Audi RS5 Sportback

Hareketsizken bile etkileyici

Audi RS 5 Sportback² bir spor otomobilden daha fazlasıdır: üst düzey işlevselliği, konforu ve dinamizmi yaşayın. Performans bir tutumdur.

Rakamlarla RS 5 Sportback²

Güç çıkışı

331

kW

Hızlanma (0-100 km/s)

3.9

s

Maksimum Tork

600

Nm

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 9,9-9,6 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 225-217 g/km.

İlham verici bir şekilde daha hızlı

Kendinden emin yüksek hız. Bütün bunlar, iyileştirilmiş vites geçişi ve sportif ayarlama, opsiyonel spor diferansiyeli ve 8 ileri vitesli tiptronik özelliklerine sahip kesintisiz dört tekerlekten çekişli quattro sayesinde mümkün hale geliyor.

Sportifliğin şekli

Audi RS 5 Sportback², işte, aile ile ve boş zamanlarda yapılan aktivitelerde yüksek seviyede kullanılabilirlik sayesinde ilgi uyandıran bir gövde konsepti sunar.

Pol pozisyonu

Audi RS 5 Sportback²’deki kumanda merkezi, örneğin opsiyonel RS tasarım paketi, Alcantara³ orta konsol kenarları, kırmızı kontroller ve yoğun kırmızı kontrast dikişler ile saf sportiflik yayar. Uzun yolculuklarda, spor koltuklar plus sayesinde, güçlü yanal destek ve mükemmel koltuk konforu garanti edilmektedir. RS menülere ve dokunmatik MMI kontrol paneline sahip RS’ye özel Audi sanal kokpit plus önemli araç bilgileri sağlar.

RS5 Sportback iç tasarım

Her gün bu şekilde sportif olabilir

Hiç gerçek bir spor otomobilde bir bisiklet taşıdınız mı? Peki ya kayak takımı veya snowboarda ne dersiniz? Audi RS 5 Sportback² ile bunları yapabilirsiniz. Geniş bagaj kapağı, tamamen veya kısmen katlanabilir arka koltuk sırası ve düz yükleme zemini sayesinde bunlar mümkündür. İşte, aile ile ve boş zamanlarda yapılan aktivitelerde yüksek seviyede kullanılabilirlik sayesinde ilgi uyandıran bir gövde konsepti.

RS 5 Sportback işlevselliği
1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 9,9–9,6 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 225-217 g/km. Aralık içinde verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant takımına bağlıdır.
3
Alcantara mikrofiber dokunmamış bir malzemedir.
4
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.