Audi A6 allroad quattro | Modeli | Audi Türkiye
A6 allroad quattro arkadan görünüm

A6 allroad quattro

Audi A6 allroad quattro amblemi

Esnek, güçlü, dışa dönük

A6 allroad quattro, bir Avant'ın avantajlarını quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ve çarpıcı bir offroad tasarımı gibi tipik allroad özellikleriyle birleştirir.

Şimdi araç oluşturun

Farklı gövde renklerini ve jantları birleştirin ve Audi A6 allroad quattro'yu interaktif 3D görünümde deneyimleyin.

Kusursuz offroad'un dış tasarımı

Allroad'a özgü difüzör ve alt gövde koruması arka kısmı tamamlar. Ön ve arka alt tampon bölümleri, tekerlek kemeri çıtaları ve eşikler standart olarak kontrast renk mat skandiyum grisine boyanmıştır. Bu unsurlar isteğe bağlı olarak metalik Manhattan gri⁵ veya gövde renginde⁵ de temin edilebilir.

Sportif ve seçkin iç mekan

Audi A6 allroad quattro'nun geniş boyutu sayesinde aracın iç mekanı size tüm koltuklarda cömert baş ve diz mesafesi sunar.

Temalar kokpit görünümünde Audi'yi aydınlatıyorTemalar kokpit görünümünde Audi'yi aydınlatıyor

Not: Görüntü, Audi A6 Avant'a aittir. MMI'da arka plan: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Etkileyici sürüş deneyimi

Ultra teknolojili standart quattro dört tekerlekten çekiş sistemi, sürekli olarak sürüş koşullarını izleyerek ve anlık olarak tepki vererek tahrik torkunu ön ve arka akslara optimal şekilde dağıtır. Ayrıca standart olarak sunulan uyarlanabilir havalı süspansiyon aracın seviyesini otomatik olarak düzenler. Bu, Audi A6 Avant'tan 39 mm'ye kadar daha yüksek bir sürüş yüksekliği sağlar.

 Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Ortalama yakıt tüketimi¹: 9,6-5,8 l/100 km (WLTP); CO₂ emisyonları ortalama¹: 218-152 g/km (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

¹Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
²Audi Sport GmbH'den.
³Not: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürüş sırasında yardım sağlar. Bununla birlikte, sürücü aracı kullanmaktan sorumlu olmaya devam eder ve her zaman dikkatli olması gerekir.
⁴İşlevsellik, farklı ülkelerdeki kullanılabilirliğe ve araç konfigürasyonuna bağlı olarak değişebilir. Bahsedilen ekipman, ek ücret karşılığında temin edilebilen bir seçenektir.
⁵Bahsedilen ekipman, ek ücret karşılığında temin edilebilen bir seçenektir.