Audi A6 Sedan | Modeli | Audi Türkiye
Audi A6 Sedan yandan görünüm

A6 Sedan

Audi A6 Sedan yandan görünüm

Atletik özellikler ile klasik bir güzellik

Advanced line Audi A6 Sedan, önünden arkasına sportif ve zariftir: yeni bir yapıya sahip Audi Singleframe'den yeni tasarlanmış arka difüzöre kadar.

Hemen araç oluşturun

Farklı gövde renklerini ve jantları birleştirin ve Audi A6 Sedan'ı interaktif 3D görünümde deneyimleyin.

Her açıdan net bir duruş

Ön kısım, yeni bir yapıya sahip Audi Singleframe ve selenit gümüş dekoratif unsurlara sahip yan hava girişleri ile öne çıkıyor. Tekerlek kemerlerinin üzerindeki güçlü kıvrımlarla daha keskin omuz çizgisi quattro mimarisini ve dış aynalar sportifliği öne çıkarıyor.

Her şey için daha fazla yer

Audi A6 Sedan'ın cömertçe tasarlanmış iç mekanı çok sayıda konfor ve rahatlık özelliği, bireysel olarak ayarlanabilen bir kullanım konsepti ve düşük bir gürültü seviyesi sunar.

Daha fazla çeviklik. Daha fazla manevra kabiliyeti. Daha sportif

Standart olarak sunulan ilerici direksiyon, olağanüstü sportif direksiyon oranı sayesinde güçlü sürüş dinamikleri sağlar. Opsiyonel olarak sunulan Dinamik tüm tekerleklerden yönlendirme⁶, çevikliği ve manevra kabiliyetini önemli ölçüde artırır. 21 inç jantlar⁶ aracın atletikliğini vurgular ve aynı zamanda gelişmiş ses konforu sağlar.

Audi exclusive⁴ ile daha belirgin

Audi A6 Sedan'ınızı Audi exclusive⁴'den seçkin kaplamalar, renkli deri ve bireysel boya kaplamalarıyla ilham verici bir şekilde benzersiz hale getirin ve çok çeşitli renkler arasından seçim yapın. Örneğin dış kısımda Misano kırmızısı, sedefli Audi exclusive kişiselleştirilmiş gövde rengi ile.

Etkileyici ışık deneyimi

Giriş LED aydınlatması⁵, Audi halkalarını LED ışıkla yere yansıtarak varlığını kusursuzlaştırır.

Audi A6 Sedan'ın LED aydınlatması
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Ortalama yakıt tüketimi¹: 8,2-5,6 l/100 km (WLTP); ortalama CO₂ emisyonu¹: 194-148 g/km (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

¹Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
²Not: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Bununla birlikte, sürücü aracı kullanmaktan sorumlu olmaya devam eder ve her zaman dikkatli olması gerekir.
³İşlevsellik, farklı ülkelerdeki kullanılabilirliğe ve araç konfigürasyonuna bağlı olarak değişebilir. Bahsedilen ekipman, ek ücret karşılığında temin edilebilen bir seçenektir.
⁴Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından ekstra ücret karşılığında sunulan bir seçenektir. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınıza başvurun veyahttps://www.audi.com.tr/tr/web/tr/audi-dunyasi/audi-exclusive.html adresini ziyaret edin.
⁵Audi orijinal aksesuarlarını AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edebilirsiniz. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar hesaba katılmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.
⁶Bahsedilen ekipman, ek ücret karşılığında temin edilebilen bir seçenektir.