RS 6 Avant performance | Modeli | Audi Türkiye
Audi RS 6 performance'ın ön görünümü

RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant

Bir bakışta performans

Yükseltilmiş sürüş deneyimini hissedin ve duyun. Yeni Audi RS 6 Avant performance² bugüne kadarki en güçlü RS 6 motoruna sahip. Performans bir tutumdur.

l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,7–12,2; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 289–277.

Rakamlarla Audi RS 6 Avant performance²

Güç çıkışı

463

kW

Hızlanma (0-100 km/s)

3.4

s

Maksimum tork

850

Nm

l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,7–12,2; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 289–277.

Heyecan verici performans

Audi RS 6 Avant Performance² günlük yaşamınıza etkileyici bir dinamizm katar. Dinamik Sürüş Kontrolüne (DRC) sahip standart RS spor süspansiyon plus ve 305 km/saate yükseltilmiş azami hıza sahip isteğe bağlı RS dinamik plus paket (Yakıt tüketimi (ortalama¹,²), l/100 km'de: 12,7–12,2; CO₂ emisyonları) (ortalama¹,²) g/km cinsinden: 289–277) kontrollü sürüş keyfi sağlar.

Tüm hat boyunca RS

Audi RS 6 Avant¹'ın daha güçlü performans versiyonu, uyumlu yan aynalar ve yeni 22 inç alaşım jantlar içeren isteğe bağlı mat karbon tasarım paketi ile en iyi tasarımını sergiliyor.

Saf sportifliğe odaklı

İç tasarım, Audi RS 6 Avant Performance²'ın ilerici karakterinin altını çizer. RS performance'a özel tasarım vurgularından ilham alın.

Daha özgün. Audi exclusive⁴ ile.

Audi exclusive⁴ ile Audi RS 6 Avant performance²'ınızı ilham verici şekilde benzersiz – sizin kadar kusursuz – yapın. Koltuklar ve RS paspaslar için renkli işlemeler, renkli deri ve geniş bir renk yelpazesinden kişselleştirilebilir gövde rengi seçenekleri ile. Tam olarak nasıl isterseniz.

Eşsiz örnekler oluşturun

Audi exclusive⁴'in çeşitliliğini ve kişiselleştirme seçeneklerini deneyimlemek için farklı seçenekleri birbiriyle birleştirin. Özellikle etkileşimli bir deneyim için, 3D düğmesine tıklayarak 3D görünümünü etkinleştirin.

RS 7 performance'ın dinamik yan görünümü

Audi RS 7 Sportback performance

l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,5–12,0; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 284–273. Aracın seçilen donanımına bağlı olarak yakıt/güç tüketimi ve CO₂ emisyonları ile ilgili bilgiler. Araç için NEDC'ye göre değil, yalnızca WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
RS 6 Avant performance: l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,7–12,2; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 289–277. Aracın seçilen donanımına bağlı olarak yakıt/güç tüketimi ve CO₂ emisyonları ile ilgili bilgilerdir. Araç için NEDC'ye göre değil, yalnızca WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.
3
Dinamica mikrofiber, belirli oranlarda geri dönüştürülmüş polyester elyaf ve işlenmiş PET kullanılarak üretilen nefes alabilen bir mikro elyaf malzemedir.
4
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com.tr adresini ziyaret edin.
5
A6 Sedan: Ortalama yakıt tüketimi¹(WLTP): 8,2–5,4 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹(WLTP): 187–142 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri, kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.