Audi A7 Sportback | Modeli | Audi Türkiye
Audi A7 Sportback önden ve yandan görünüm

A7 Sportback

Audi A7 Sportback yandan ve arkadan görünüm

Etkileyici derecede çok yönlü

Audi A7 Sportback, hem iş hem de eğlence için dinamik çok yönlü bir araçtır. Zarif coupé tasarımı, yeni bir yapıya sahip Audi Singleframe gibi yeni sportif vurgularla öne çıkar.

Hemen araç oluşturun

Farklı gövde renklerini ve jantları birleştirin ve Audi A7 Sportback'ı interaktif 3D görünümde deneyimleyin.

Dört halka ve belirgin bir hat

Audi A7 Sportback, sportifliği ve zarafeti bir araya getiriyor. Bu özelliği klasik quattro mimarisi ile etkileyici bir şekilde vurgulanıyor.

Sportif sürüş deneyimi

Opsiyonel sönümleme kontrollü süspansiyon⁴ sayesinde Audi A7 Sportback bir spor aracın performansını lüks bir sedan kullanmanın zarafeti ile birleştirir. Sportif bir sürüş tarzı için, dinamik, yüksek hassasiyetli yol tutuşu ve neredeyse her türlü arazide üstün yön dengesi için spor diferansiyeli⁴ seçebilirsiniz.

Audi A7 Sportback önü

Park asistanı paketi ile basit park etme

Kaldırım kenarı ve park boşluklarına ileri veya geriye doğru rahat park edin. Kaldırım kenarı park yerlerinden tekrar çıkmak için de kullanabilirsiniz. Audi A7 Sportback'iniz direksiyon, hızlanma, frenleme ve motoru kapatma kontrolünü üstlenir. Park asistanı plus²,⁴ ile parmağınızı araçtaki >>P düğmesinin üzerinde tutun. Tüm park sürecini izlemeniz gerekir.

Audi A7 Sportback sensörlerinin üstten görünümü

Lüks bir atmosfer

İç mekan, titizlikle işlenmiş, yüksek kaliteli malzemeleriyle dikkat çekiyor. Panoramik cam tavan hafif ve atmosferik bir ambiyans yaratır. Güneşlik kapalıyken güneşe karşı ideal koruma sağlar ve iç mekanı serin tutar.

MMI sistemMMI sistem
Tematik olarak aydınlatılmış Audi kokpitTematik olarak aydınlatılmış Audi kokpit

Not: Görüntü, Audi A6 Avant'a aittir. MMI'da arka plan: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive³ ile daha belirgin.

Audi exclusive³ ile Audi A7 Sportback'inizi ilham verici bir şekilde benzersiz - kendiniz kadar belirgin - hale getirin. Seçkin kaplamalar, renkli deri ve çok çeşitli renklerde özelleştirilmiş gövde renkleri ile tam olarak istediğiniz gibi.

Audi S7 Sportback'in Üstten Dinamik Görünümü

Audi RS7 Sportback Performance

"Ortalama yakıt tüketimi¹: 9,5–5,7 l/100 km (WLTP); CO₂ emisyonları ortalama¹: 216–150 g/km (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur."

¹Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
²Not: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Bununla birlikte, sürücü aracı kullanmaktan sorumlu olmaya devam eder ve her zaman dikkatli olması gerekir.
³Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından ekstra ücret karşılığında sunulan bir seçenektir. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınıza başvurun veya https://www.audi.com.tr/tr/web/tr/audi-dunyasi/audi-exclusive.html adresini ziyaret edin.
⁴Bahsedilen ekipman, ek ücret karşılığında temin edilebilen bir seçenektir.