Audi Q7 | Modeli | Audi Türkiye
Audi Q7 Önden görünüm

Q7

Kokpite odaklanan iç tasarım

Çok yönlü birinci sınıf SUV

Akıllı teknolojiler, etkileyici bir sürüş deneyimi, güçlü bir tasarım ve yedi kişilik geniş alan: İşte Audi Q7.

Karmaşık fonksiyonlar, kolay kullanım

MMI dokunmatik yanıtlı standart üst bilgi-eğlence sistemi MMI navigasyon plus, dijital dünyaya açılan kapınızdır. Orta konsolun yanındaki iki büyük renkli ekranı kullanarak navigasyon, rahatlık ve klima fonksiyonlarını kontrol edebilirsiniz. Bir düğmeye basmak size dokunsal ve akustik geri bildirim sağlar. Sistem ayrıca doğal dil etkileşimi² kullanılarak da çalıştırılabilir.

Hareketli dinamikler

Standart quattro dört tekerlekten çekiş, sportif kullanım sağlar. Yine standart olarak gelen Audi drive select dinamik yol tutuş sistemi ile aracın yüksekliğini düzenleyen isteğe bağlı spor süspansiyon da dahil olmak üzere aracın özelliklerini aktif olarak etkileyebilirsiniz. Audi Q7'de isteğe bağlı yalpalama stabilizasyonu yan savrulmayı azaltır ve opsiyonel tüm tekerlerden yönlendirme, daha kolay ve daha sportif yol tutuşu sağlar. Tüm motorlar, standart olarak, daha az tüketimle sonuçlanan verimli sürüş sağlayan mild hibrit teknolojisiyle gelir.

Audi Q7 arka görünüm

Güçlü ve sportif dış tasarım

Daha da sportif bir görünüm için isteğe bağlı Stil Paketlerini tercih edin.

İyi aydınlatılmış

Audi Q7, standart olarak LED teknolojisine sahip farlar bulundurur. Opsiyonel olarak Audi lazer ışığına sahip HD Matrix LED teknolojili farları da sipariş edebilirsiniz. Bu özelliklerin konturları ve ışık imzası, Audi Q7'nin genişliğini görsel olarak vurgular. Aktif ışık dağıtımı, ayırıcı teknik özellikleridir. Etkileyici menzili ile Audi lazer ışığı, üst hız aralığında LED uzun huzmeyi tamamlar.

İşlevsel ve günlük kullanıma uygun

Opsiyonel üçüncü koltuk sırası ile yedi yolculuk kapasiteye sahip olabilirsiniz. Daha fazla muhafaza alanı isterseniz, ikinci ve üçüncü koltuk sırasını yatırarak 1955 litrelik bir alan elde edebilirsiniz. Örneğin elleriniz dolu olduğunda bagaj kapağını ayak hareketi ile kumanda edebildiğiniz sensör kontrollü opsiyonel bagaj kilit açma fonksiyonu gibi pratik olanaklardan faydalanın.

Audi Q7 bagaj bölmesi

Audi exclusive

• Audi exclusive⁴ ile Audi Q7'nizi ilham verici bir şekilde benzersizleştirin. Geniş bir yelpazede dış gövde renkleri, renkli deri ve exclusive kişiselleştirilebilir renkler ile aracınızı tam olarak istediğiniz gibi tasarlayın.

Audi Q7 iç görünüm
1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Seçilen dillerde mevcuttur. Ülkeye göre sunulabilirliği değişebilir.
3
Audi Orijinal Aksesuarları AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar ancak ilk kayıttan sonra takılabilir.
4
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.