Audi RS e-tron GT sports car on a concrete surface in front of futuristic architecture

Rodolfo Guzmán

Santiago'nun nabzında, doğanın sunduğu zenginliklerle harmanlanmış lüks bir <br/>yemek anlayışı yaratan bir şef var: Rodolfo Guzmán. Kendi topraklarının özgün<br/>malzemeleriyle beslenen bu yenilikçi mutfak, geleneksel ve modern dokunuşları<br/>bir araya getiriyor.

Gastromasa 2023 etkinliğinde Rodolfo Guzmán ile<br/>bir araya gelerek bir röportaj gerçekleştirdik.

Rodolfo Guzmán

Mesleğinizde ekip çalışması ne kadar önemli?

‘’Şef olmak kişisel bir tecrübe. Yemek dediğiniz şey aslında biraz kompleks ve herkesin kendine göre bir metodu var, dolayısıyla tutkunuzla çok alakalı. Kendi yolculuğunuza başladığınızda ise ekibiniz sizi ön plana çıkaracak en önemli konu. Ekibim benim ailem gibidir.’’

dddd

Rodolfo Guzman

Gastronominin geleceğinde bizi ne bekliyor?

‘’Teknolojinin gelişimi gastronomide de aynı şekilde ilerliyor. Her şeyin zirve yaptığı bir dönemdeyiz. Yeteneklerimizi tanımak, teknolojiyi iyi kullanmak zorundayız. Gelecek bizim elimizde.’’

dddd

Rodolfo Guzman

İstanbul size ne ifade ediyor?

‘’İstanbul öyle bir yer ki burada aylarca kalmak istiyorum, öyle bir tarihi var ki… Her seferinde geri gelmek istiyorum, burası bir şefin Disneyland’i gibi. İnanılmaz etkileyici.’’

dddd

Diğer hikayeleri keşfet

Alt Alan G&ouml;rseli_Eduard Xatruch.png

Eduard Xatruch

Katalan mutfağını<br/>modern sanat<br/>eserlerine<br/>dönüştürerek kendine<br/>özgü teknikler ve yerel<br/>lezzetler yaratıyor.

Alt Alan G&ouml;rseli_Thomas Bruner.png

Thomas Bühner

Yılların deneyimi ve<br/>ustalığı, klasik lezzetleri<br/>modern bir bakış açısıyla<br/>yeniden yorumluyor.