Audi RS e-tron GT sports car on a concrete surface in front of futuristic architecture

Thomas Bühner

Alman mutfağının kalbinde, yemekleri sanat eserine dönüştüren ve lezzetleri<br/>üç boyutlu bir deneyime çeviren bir yenilikçi var: Thomas Bühner. Yılların<br/>deneyimi ve ustalığı ile Bühner, klasik lezzetleri modern bir bakış açısıyla<br/>yeniden yorumluyor.

Gastromasa 2023 etkinliğinde Thomas Bühner ile<br/>bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdik.

thomer bulner

Sürdürülebilirlik gastronomide size göre tam olarak ne ifade ediyor?

‘’Doğaya sahip çıkmak görevimiz, özellikle su tüketimi ve ürünleri kendi mahallenizde bulabilmek açısından çok önemli. Restoranlarda su ve elektrik tüketimine dikkat edilmesi gereken bir dönemdeyiz. ‘’

dddd

Gastronominin geleceğinde bizi ne bekliyor?

Teknoloji kullanımınız nasıl gelişiyor?

Diğer hikayeleri keşfet

Alt Alan G&ouml;rseli_Rodolfo Guzman.png

Rodolfo Guzmán

Santiago'nun kalbinde,<br/>doğanın sunduğu<br/>zenginliklerle<br/>harmanlanmış lüks bir<br/>yemek anlayışı yaratan<br/>bir şef.

Alt Alan G&ouml;rseli_Eduard Xatruch.png

Eduard Xatruch

Katalan mutfağını<br/>modern sanat<br/>eserlerine<br/>dönüştürerek kendine<br/>özgü teknikler ve yerel<br/>lezzetler yaratıyor.