Audi A5 Coupé | Modeli | Audi Türkiye
#

A5 Coupé

Audi A5 Coupé arka kısım

Zarif spor otomobil

Estetik tasarım ve kapsamlı ağ bağlantısı - Audi A5 Coupé.

Güzel manzara – hem içeriden hem de dışarıdan

Geniş hava girişleri ve krom çıtalar Audi A5 Coupé'nin ön kısmına sportif bir görünüm kazandırır. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yaparken, göze çarpan çamurluk davlumbazları da isteğe bağlı olarak seçilebilen 20 inç alaşım jantlara dikkat çeker. Arka kısmın geniş tasarımı, difüzör üzerindeki mat alüminyum gümüş renginde yatay kaplama ve trapez tasarımlı egzoz uç boruları ile güçlendirilmiştir.

Sürüş

Sportif üç kapılı yüzeyinin altında modern teknolojiler ve güçlü motorlar bulunur.

Ödün vermek mi? Hiç gerek yok

Audi A5 Coupé'nin iç tasarımındaki yatay tasarımlı öğeler, malzemelerin yüksek kalitesi ve en son Audi teknolojisine sahip bilgi-eğlence sistemi ile daha da ön plana çıkan muhteşem bir genişlik hissi veriyor.

Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Ortalama CO2 emisyonları¹: 182-138 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 8,0-5,3 l/100 km.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Lütfen dikkat edin: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.