Audi A5 Sportback | Modeli | Audi Türkiye
A5 Sportback

A5 Sportback

Audi A5 Sportback ön kısım

Sportif ve tüm aileye uygun

Audi A5 Sportback ile daima kalabalığın içinde öne çıkın.

Kullanırken hayran bırakmak için tasarlandı

Geniş hava girişleri ve krom giydirmeler bu sportif beş kapılı aracın ön kısmına keskin görünümünü kazandırır. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yaparken, göze çarpan çamurluk davlumbazları da isteğe bağlı sunulan 20 inç alaşım jantlara dikkat çeker. Difüzördeki mat alüminyum gümüş renkte yatay şerit ve ikizkenar yamuk şeklindeki egzoz boruları, arka kısmın genişliğini etkileyici bir şekilde ön plana çıkarır. Buna ek olarak; opsiyonel, Advanced ve S line donanım paketleri sayesinde Audi A5 Sportback'i özelleştirmek de mümkündür.

Audi A5 Sportback farlar

İyi aydınlatılmış: İsteğe bağlı S line dış donanım ve siyah stil paketi plus ile Audi A5 Sportback'inizin sportifliğini ve seçkinliğini vurgulayabilirsiniz.

Güçlü dinamikler

Güçlü motorlarla birleştirilmiş isteğe bağlı dinamik direksiyon gibi teknolojileri destekleyen sürüş dinamikleri, tatmin edici bir sürüş deneyimi sağlar.

Ödün vermek mi? Hiç gerek yok

Geniş iç mekanı sayesinde Audi A5 Sportback'in bagaj bölümü ve arka kısmı iş dışında ve aile ile birlikte geçirilen zamanlar için bol miktarda alan sunar. Genişlik hissi, iç mekandaki yatay tasarım öğeleri, kullanıcı dostu orta konsol, parlak siyah kapı rayı kaplamaları ve yüksek kaliteli malzemelerle görsel olarak vurgulanır. Opsiyonel design selection ve opsiyonel S line iç görünüm paketleri ile aracınızı daha da özelleştirin. Son teknoloji bilgi-eğlence platformu ve standart ambiyans aydınlatma paketi plus Audi A5 Sportback'in iç mekanına ilerici zarafetini kazandırıyor.

A5 Sportback Audi Sanal Kokpit

Görünür bilgi: Standart Audi sanal kokpit plus özelleştirilebilen kullanımı, sezgisel menü navigasyonu ve sürücü odaklı ekranı ile karmaşıklığı en aza indirir.

Audi A5 Coupe

Audi A5 Coupé

Ortalama CO2 emisyonları¹: 179-136 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,9-5,2 l/100 km.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Lütfen dikkat edin: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Uyumlu cep telefonları hakkında bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com/bluetooth adresini ziyaret edin.
4
Audi Orijinal Aksesuarları ek ücret karşılığında AUDI AG'den temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon rakamları hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.