Audi A6 Avant | Modeli | Audi Türkiye
Audi A6 Avant yandan ve arkadan görünüm

A6 Avant

 A6 Avant Yandan ve önden görünüm

Kesinlikle çok yönlü

İster iş randevunuz olsun, ister hafta sonu gezisine gidiyor olun, S line donanımı ve ön ve arka uçlardaki yeni tasarım öğeleri sayesinde Audi A6 Avant ile her zaman gezintinin tadını çıkaracaksınız.

Hemen araç oluşturun

Farklı gövde renklerini ve jantları birleştirin ve Audi A6 Avant'ı interaktif 3D görünümde deneyimleyin.

Her çizgide dinamik

Audi A6 Avant'ın hafif eğimli tavan çizgisi ve düz D sütunu benzersiz bir siluetin izlerini taşır. Arka kısım, sportif tavan kenarı spoyleri ve platin grisi trim şeritleri de dahil olmak üzere mat koyu kromdan yeni tasarlanmış difüzör ile dikkat çeker.

Gerçek kapasitesini gösteriyor

Audi A6 Avant'ın optimize edilmiş alan konsepti, her zamanki cömert bagaj kapasitesine ek olarak tüm yolculara daha fazla diz mesafesi, baş mesafesi ve omuz mesafesi sağlar. İçten yükleme özelliğine sahip bölünmüş arka koltuk sırtlığı esnek bir şekilde katlanabilir (oran 40:20:40). Bu sayede 1.680 litreye varan yük kapasitesi ile dünya elinizin altında.

Zarif ve sezgisel

Audi A6 Avant'ın iç mekanında hakim olan estetik tasarım ilkesi minimalizmdir. Bir iki anahtar ve sadece birkaç düğme - MMI dokunmatik tepki ekranları yüzeye tamamen entegre edilmiştir.

Audi kokpiti aydınlatan tema ışığıAudi kokpiti aydınlatan tema ışığı

Not: MMI'da arka plan: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mild hybrid teknolojisi

Audi A6 Avant'ın tüm motorları, günlük çalışma sırasında enerjiyi geri kazanarak tüketimi azaltabilen Audi mild-hybrid teknolojisi ile donatılmıştır. Bunun için, kayışlı bir alternatör marş motoru, ek enerji üretmek için bir lityum-iyon akü ile birlikte çalışarak daha iyi hızlanma, daha fazla verimlilik ve daha fazla sürüş konforu sağlar.

Audi exclusive⁴ ile daha belirgin

Audi exclusive⁴ ile Audi A6 Avant'ınızı ilham verici bir şekilde benzersiz - kendiniz kadar özel - hale getirin. Seçkin kaplamalar, renkli deri ve çok çeşitli renklerde özelleştirilmiş gövde renkleri ile. Tam olarak istediğiniz gibi.

Audi A6 Sedan

Audi A6 Sedan

Ortalama yakıt tüketimi¹: 8,4-5,9 l/100 km (WLTP); CO₂ emisyonları ortalama¹: 191-155 g/km (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

¹Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
²Not: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Bununla birlikte, sürücü aracı kullanmaktan sorumlu olmaya devam eder ve her zaman dikkatli olması gerekir.
³Bahsedilen ekipmanlar ekstra ücret karşılığında sunulan bir opsiyondur. İşlevsellik, farklı ülkelerdeki kullanılabilirliğe ve araç konfigürasyonuna bağlı olarak değişebilir.
⁴Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından ekstra ücret karşılığında sunulan bir seçenektir. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi partnerinize başvurun veya https://www.audi.com.tr/tr/web/tr/audi-dunyasi/audi-exclusive.html adresini ziyaret edin.
⁵Bahsedilen ekipman, ek ücret karşılığında temin edilebilen bir seçenektir.