Audi RS7 Sportback | Audi Türkiye
RS 7 Sportback'in dinamik yan görünümü

RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback yandan

Güç veren görünüm

Çevik ve cesur mu? Ya da harekete hazır ve estetik mi? RS 7 Sportback² ile her ikisini de elde edebilirsiniz. Performans bir tutumdur.

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 293–278 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 12,9–12,2 l/100 km.

Rakamlarla RS 7 Sportback²

Güç çıkışı

441

kW

Hızlanma (0–100 km/s)

3.6

s

Maksimum tork

800

Nm

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 12,9–12,2 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 293–278 g/km.

Cesur estetiği deneyimleyin

Coupé benzeri, metalik Glacier beyazı renkte şık tasarım çizgileri, V8 TFSI motorunun kaba kuvvetiyle buluşuyor (Ortalama CO₂ emisyonları¹: 293–278 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 12,9–12,2 l/100 km).

Daha ilk bakışta olağanüstü

Sportif tavan çizgisi ile Audi RS 7 Sportback², hangi ortamda bulunursa bulunsun hayranlık uyandıran bir görünüme sahiptir.

Günlük hayattan kaçış

Audi RS 7 Sportback²'te yerinizi aldığınızda bu olasılık gerçekleşir. Örneğin, önde spor koltuklar plus, isteğe bağlı olarak kaya grisi petek desenli siyah delikli Valcona deri ve sırtlıklarda RS kabartması. Gri RS tasarım paketi ile arkadaki emniyet kemerlerine de gri bir kenar² ekleyin. Ailenizin veya arkadaşlarınızın da sportif estetiğin keyfini çıkarmasını sağlayacak geniş bir iç mekan. Beş kişiye kadar yer kapasitesi ile hayatın günlük zorluklarını rahatlıkla üstlenebilirsiniz.

Interior RS 7 Sportback
Audi RS 6 Avant kırmızı görünüm

Audi RS 6 Avant

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 265–263 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 11,6–11,5 l/100 km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
*** Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Ortalama yakıt tüketimi¹: 12,9–12,2 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 293–278 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.
3
Parlatılmış veya parlak frezelenmiş alaşım jantlar ile parlatılmış veya kısmen parlatılmış alaşım jantlar kış yol koşullarında kullanılmamalıdır. İmalat nedenlerinden dolayı, jant yüzeyi bu tür bir kullanım için yeterli korozyon korumasına sahip değildir ve yol tuzu veya benzeri maddelerden kalıcı olarak zarar görebilir.
4
Arka orta emniyet kemeri her zaman tamamen siyahtır.
5
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
6
Ülkeye özel kullanılabilirliğe bağlı olarak. iOS/Android işletim sisteminin mevcut uyumluluğu, ilgili App Store'daki myAudi uygulamasının açıklamasında bulunabilir. www.my.audi.com adresinde önceden kayıt yapılması gerekmektedir.