RS 7 Sportback performance | Modeli | Audi Türkiye
RS 7 Sportback önden görünüm

RS 7 Sportback performance

RS 7 Sportback önden görünüm

Estetiği ilham verir, akustiği etkiler.

Yeni Audi RS 7 Sportback Performance²'ta bugüne kadarki en güçlü RS 7 motor ile yükseltilmiş sürüş deneyimini hissedin ve duyun. Performans bir tutumdur.

l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,5–12,0; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 284–273.

Rakamlarla Audi RS 7 Sportback performance²

Güç çıkışı

463

kW

Hızlanma (0-100 km/h)

3.4

s

Maksimum tork

850

Nm

l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,5–12,0; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 284–273.

Heyecan verici performans

Audi RS 7 Sportback Performance² günlük yaşamınıza etkileyici bir dinamizm katar. Dinamik Sürüş Kontrolü'ne (DRC) sahip standart RS spor süspansiyon plus ve 305 km/saat'e yükseltilmiş hıza sahip isteğe bağlı RS dinamik plus paketi (Yakıt tüketimi (ortalama¹,²), l/100 km'de: 12,5–12,0; CO₂ emisyonları) (ortalama¹,²) g/km cinsinden: 284–273) kontrollü sürüş keyfi sağlar.

Tüm hat boyunca RS

Audi RS 7 Sportback²'in daha güçlü performans versiyonu, özel tasarım vurgularıyla görsel olarak öne çıkıyor. Mat efektli opsiyonel Ascari mavisi gövde rengi ve mat gri standart dış tasarım öğeleri büyüleyici bir çekim gücü yaratır.

Saf sportifliğe odaklı

İç mekan, RS performansına özel donanım özelliklerine sahip yüksek kaliteli, sportif bir ortam ile olağanüstü dış tasarımın verdiği sözü yerine getiriyor.

Daha özgün. Audi exclusive³ ile.

Audi Exclusive³ ile Audi RS 7 Sportback performance²'ınızı ilham verici bir şekilde benzersiz – sizin kadar kusursuz yapın. Koltuklar ve RS paspaslar için renkli işlemeler, renkli deri ve geniş bir renk yelpazesinden bireysel gövde rengi seçenekleri. Tam olarak nasıl isterseniz.

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant performance

l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,7–12,2; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 289–277. Aracın seçilen donanımına bağlı olarak yakıt/güç tüketimi ve CO₂ emisyonları ile ilgili bilgilerdir. Araç için NEDC'ye göre değil, yalnızca WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
RS 7 Sportback performance: l/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,5–12,0; g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 284–273. Aracın seçilen donanımına bağlı olarak yakıt/güç tüketimi ve CO₂ emisyonları ile ilgili bilgiler. Araç için NEDC'ye göre değil, yalnızca WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
4
A7 Sportback: Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,7–4,4 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonları¹: 176–117 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri, kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.