Audi A8 L | Modeli | Audi Türkiye
Audi A8 L yan görünüm

A8 L

Audi A8 L arka iç mekan

Ender rastlanan iç mekan

Audi A8 L’nin arka kısmında yüksek konfora ve ekstra geniş bir alana sahipsiniz.

Gerçek mükemmellik içten gelir

Yeni Audi A8 L, yüksek oturma konforu ile ekstra genişletilmiş bir iç mekana sahiptir. Ön yolcunun arkasındaki koltuk için dinlenme işlevine sahip isteğe bağlı özelleştirilmiş konturlu koltuk, yolda çalışmak ve dinlenmek için ideal bir yer sunar.

Daha büyük düşünün

Metalik Firmament mavi renkli yeni Audi A8 L, daha fazla baş ve bacak mesafesinin yanı sıra, son derece ferah bir ortama sahiptir. Daha uzun aks mesafesi ve daha geniş kapılarla benzerlerinden üstün bir tasarım.

Hassas, dinamik, farklı.

Gelecek nesil aydınlatma teknolojisi ile büyüler. A8 L, opsiyonel dijital Matrix LED farlara ve standart OLED arka lambalara sahiptir. Sürüş moduna bağlı olarak ve araç hareketsizken, ışık imzasının stili MMI ekran üzerinden ayarlanabilir.

Audi exclusive⁵ ile benzersiz olun

Audi exclusive⁵ ile, sizin kadar özgün olan Audi A8 L’nizi benzersiz hale getirin. Geniş çeşitlilikte renklere sahip, mat efektli gövde renklerinin yanı sıra, seçili döşemeler, renkli deri ve özelleştirilmiş boya katlarına sahiptir. Tam olarak sizin istediğiniz gibi.

Hayatın değişkenliğine uyum sağlar

Audi Orijinal Aksesuarları⁶ iş için kullandığınız otomobilin çok yönlü olmasını sağlar. Teknik özellikler ve görsel detaylar, otomobilinizi yeni ihtiyaçlara göre kolayca ayarlamanızı sağlar.

Audi S8 dinamik

Audi S8

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 245 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 10,7 l/100 km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
***Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.***
2
Rahatlama fonksiyonuna sahip, konfor için özelleştirilmiş konturlu koltuklar seçiliyse, ön yolcu koltuğunu ayarlama olanakları sınırlıdır.
3
Bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin.
4
Arkadaki ekranların işlevleri bölgeye göre değişebilir ve mobil hizmetler/uygulama sağlayıcısı tarafından müşteri cihazı için sağlanan hizmetlere bağlıdır. Ekranları kullanmak için bir müşteri cihazı (akıllı telefon, tablet vb.) gereklidir. Görüntülenebilir içerik hakkında daha fazla bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin. Cep telefonu ücretleri geçerli olabilir.
5
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
6
Audi Orijinal Aksesuarları ek ücret karşılığında AUDI AG'den temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon rakamları hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.