Audi S8 | Modeli | Audi Türkiye
Audi A8

S8 TFSI

Audi S8 arka görünüm

Sportiflik için S

En sportif haliyle Audi S8² ile hedefinize hızlı ve rahat bir şekilde ulaşacaksınız.

Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 10,7 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 245 g/km.

Rakamlarla Audi S8²

Güç çıkışı

420

kW*

Hızlanma (0–100 km/sa)

3.8

s*

Maksimum tork

800

Nm*

*Ortalama yakıt tüketimi¹,²: 10,7 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 245 g/km.

Şık bir ambiyans için S

S'e özgü özellikler ve yüksek kaliteli malzemeler, yeni Audi S8²'in iç mekanında sportif bir izlenim yaratır.

Hassas. Dinamik. Kolay fark edilir.

Gelecek nesil aydınlatma teknolojisi ile büyülenin. Opsiyonel dijital Matrix LED farlara veya opsiyonel OLED arka lambalara sahiptir. Sürüş moduna bağlı olarak, araç hareketsizken, ışık imzasının stili MMI üzerinden ayarlanabilir.

Üstün sürüş keyfi için S

Yeni Audi S8², 800 Nm'lik etkileyici bir maksimum tork ve 420 kW'lık bir güç çıkışı sunar (ortalama yakıt tüketimi¹,²: 10,7 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonları¹,²: 245 g/km). Eşsiz sürüş dinamikleri ile performansı deneyimleyin.

Audi exclusive³ ile benzersiz olun

Audi exclusive³ ile Audi S8²'inizi sizin kadar benzersiz yapın. Seçilmiş kaplamalar, renkli deri ve özelleştirilmiş gövde renklerinin yanı sıra geniş bir renk yelpazesinde mat efektli gövde renkleri ile. Tam olarak nasıl isterseniz.

Hayatın değişkenliğine uyum sağlar

Audi Orijinal Aksesuarları⁴ ile sedanınızı çok yönlü hale getirebilirsiniz. Teknik özellikler ve görsel vurgular, aracınızın yeni ihtiyaçlara kolayca ayarlanmasına olanak tanır.

Audi A8 Espresso mobil

Bir fincan kahvenin keyfini çıkarın Espresso mobil, otomobilde taze kahve demlemenizi sağlar. Espresso mobili kullanabilmeniz için Audi’nizin güvenli bir şekilde park edilmesi gerektiğinden, bir molanın keyfini çıkarın.

Audi A8L dinamik

Audi A8 L

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 246–171 g/km; Ortalama yakıt tüketimi¹: 10,7–6,5 l/100 km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Ortalama yakıt tüketimi¹: 10,7 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 245 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.
3
Audi exclusive, Audi Sport GmbH tarafından sunulan bir opsiyondur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
4
Audi Orijinal Aksesuarları ek ücret karşılığında AUDI AG'den temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon rakamları hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.