Audi Q3 | Modeli | Audi Türkiye
Audi Q3

Q3

Audi Q3

Her yönüyle yıldız

Birçok yeteneğe sahip aile SUV'u - Audi Q3'ün ikinci nesli görsel olarak kendinden emin ve size birçok pratik ekstra sunuyor.

En özgün SUV

Ön uç, dikey payandalara sahip büyük Singleframe ızgara tarafından domine edilir. Omuz çizgisiyle birbirine bağlanan farlar ve arka lambalar tek bir tasarım öğesi oluşturur. İki donanım serisinden birini seçin – Advanced ve S line. Puls turuncu ve turbo mavi dahil on bir gövde rengi mevcuttur. Jantlar için 18 ila 19 inç arasında değişen seçeneklere sahipsiniz.

Audi Q3 yan görünüm

Geniş ve değişken

Koltukları istediğiniz gibi elektrikli olarak ayarlayabilirsiniz. Uzun dingil mesafesi sayesinde, siz ve yolcularınız geniş baş ve diz mesafesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Audi Q3 alan
 Audi Q3 bagaj bölümü

Yeniden düzenleme – basitleştirildi: Arka koltuk sırasının ileri/geri konumunu 15 santimetre ayarlayabilirsiniz. Arka koltuk sırasının ve sırtlıkların konumuna bağlı olarak, 410 litre²'ye kadar bagaj hacmi emrinizdedir. Koltuk arkalıkları katlandığında bu, 1.405 litre²'ye kadar çıkıyor.

Tüm görevlerin ustası

Audi drive select dinamik yol tutuş sistemi ile sürüş durumuna, yol durumuna veya kendi ihtiyaçlarınıza bağlı olarak aracınızın özelliklerini etkilemeyi seçebilirsiniz. Kullanışlıdan verimliye ve sportife uzanan altı profil arasından seçim yapın.

Dijitalleşmeye odaklanın

Audi Q3, standart olarak 10,25 inç dijital gösterge paneli dahil sanal kokpit ile donatılmıştır. Mobil cihazlarınızı araca bağlamak için çeşitli arayüzler ve bağlantı noktaları mevcuttur. Kontrol terminalinin en üst versiyonu – opsiyonel MMI touch özellikli MMI navigasyon plus – yüksek çözünürlüklü renkli ekranında el yazınızı bile tanır.

Audi Q3 Kokpit

Görünürdeki tüm bilgiler: Opsiyonel Audi sanal kokpitte, çok çeşitli bilgilere bir bakışta son derece net bir şekilde erişebilirsiniz.

Audi exclusive

Audi Exclusive⁴ ile Audi Q3'ünüzü sizin kadar kusursuz, ilham verici bir özel yapıma dönüştürün. Seçilmiş dekorlar, renkli deri ve geniş bir renk yelpazesinden özel gövde renkleri. Tam istediğin gibi.

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Seçilen motora/motora ve donanıma bağlı olarak.
3
Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
4
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
5
Sadece S line iç görünüm paketi ile birlikte sipariş edilebilir.