Rodolfo Guzmán | Audi Türkiye
Audi RS e-tron GT sports car on a concrete surface in front of futuristic architecture

Rodolfo Guzmán

Santiago'nun nabzında, doğanın sunduğu zenginliklerle harmanlanmış lüks bir
yemek anlayışı yaratan bir şef var: Rodolfo Guzmán. Kendi topraklarının özgün
malzemeleriyle beslenen bu yenilikçi mutfak, geleneksel ve modern dokunuşları
bir araya getiriyor.

Gastromasa 2023 etkinliğinde Rodolfo Guzmán ile
bir araya gelerek bir röportaj gerçekleştirdik.

Rodolfo Guzmán

Mesleğinizde ekip çalışması ne kadar önemli?

‘’Şef olmak kişisel bir tecrübe. Yemek dediğiniz şey aslında biraz kompleks ve herkesin kendine göre bir metodu var, dolayısıyla tutkunuzla çok alakalı. Kendi yolculuğunuza başladığınızda ise ekibiniz sizi ön plana çıkaracak en önemli konu. Ekibim benim ailem gibidir.’’

Rodolfo Guzman

Gastronominin geleceğinde bizi ne bekliyor?

‘’Teknolojinin gelişimi gastronomide de aynı şekilde ilerliyor. Her şeyin zirve yaptığı bir dönemdeyiz. Yeteneklerimizi tanımak, teknolojiyi iyi kullanmak zorundayız. Gelecek bizim elimizde.’’

Rodolfo Guzman

İstanbul size ne ifade ediyor?

‘’İstanbul öyle bir yer ki burada aylarca kalmak istiyorum, öyle bir tarihi var ki… Her seferinde geri gelmek istiyorum, burası bir şefin Disneyland’i gibi. İnanılmaz etkileyici.’’

Diğer hikayeleri
keşfet

  • Alt Alan Görseli_Eduard Xatruch.png
    Eduard Xatruch

    Katalan mutfağını
    modern sanat
    eserlerine
    dönüştürerek kendine
    özgü teknikler ve yerel
    lezzetler yaratıyor.

    Daha fazla bilgi
  • Alt Alan Görseli_Thomas Bruner.png
    Thomas Bühner

    Yılların deneyimi ve
    ustalığı, klasik lezzetleri
    modern bir bakış açısıyla
    yeniden yorumluyor.

    Daha fazla bilgi