Thomas Bühner | Audi Türkiye
Audi RS e-tron GT sports car on a concrete surface in front of futuristic architecture

Thomas Bühner

Alman mutfağının kalbinde, yemekleri sanat eserine dönüştüren ve lezzetleri
üç boyutlu bir deneyime çeviren bir yenilikçi var: Thomas Bühner. Yılların
deneyimi ve ustalığı ile Bühner, klasik lezzetleri modern bir bakış açısıyla
yeniden yorumluyor.

Gastromasa 2023 etkinliğinde Thomas Bühner ile
bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdik.

thomer bulner

Sürdürülebilirlik gastronomide size göre tam olarak ne ifade ediyor?

‘’Doğaya sahip çıkmak görevimiz, özellikle su tüketimi ve ürünleri kendi mahallenizde bulabilmek açısından çok önemli. Restoranlarda su ve elektrik tüketimine dikkat edilmesi gereken bir dönemdeyiz. ‘’

Gastronominin geleceğinde bizi ne bekliyor?

‘’Gelecekte çok fazla değişim öngörüyorum, ekip ve masraflar açısından.
Yaşama masrafları her yerde artıyor, bu yüzden evler küçüldükçe, restoranların ve sosyal
ortamların öneminin artacağını düşünüyorum.’’

Teknoloji kullanımınız nasıl gelişiyor?

Modern iletişim sistemleri kullanmaya başladık, özellikle ekip iletişimi için.
Geleneksel yemek pişirme yöntemlerini de modern fikirlerle birleştiriyoruz.

Diğer hikayeleri
keşfet

  • Alt Alan Görseli_Rodolfo Guzman.png
    Rodolfo Guzmán

    Santiago'nun kalbinde,
    doğanın sunduğu
    zenginliklerle
    harmanlanmış lüks bir
    yemek anlayışı yaratan
    bir şef.

    Daha fazla bilgi
  • Alt Alan Görseli_Eduard Xatruch.png
    Eduard Xatruch

    Katalan mutfağını
    modern sanat
    eserlerine
    dönüştürerek kendine
    özgü teknikler ve yerel
    lezzetler yaratıyor.

    Daha fazla bilgi