RS 6 Avant GT | Audi Türkiye
Audi RS 6 Avant GT’nin dinamik üstten görünümü

RS 6 Avant GT

Audi RS 6 Avant GT’nin yandan ve önden görünümü

Güçlü. Özel. Çekici.

En güçlü RS 6 motoruna, özel olarak geliştirilen ayarlanabilir yaylı amortisör süspansiyonuna ve gösterişli tasarıma sahip Audi RS 6 Avant GT²,³. 660 modelle sınırlıdır.

kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,7–12,2 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 289-277 (WLTP).

Etkileyici performans.

Spor diferansiyele ve özel olarak tasarlanmış ayarlanabilir yaylı amortisör süspansiyonuna sahip quattro tahrik sistemi, 4.0 litre V8 twin-turbo TFSI motor ile birlikte sürüş dinamizmini arttırıyor (kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,7–12,2 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 289–277 (WLTP)).

Audi RS 6 Avant GT’nin yandan ve önden görünümü

En saf haliyle dinamizm: Ayarlanabilir yaylı amortisör süspansiyonu yanal dinamiği ve sürüş hassasiyetini iyileştirir. Aynı zamanda aktif, dinamik kontrollü arka aks diferansiyeline sahip sürekli dört tekerlekten çekişli quattro tahrik sistemi dönüş dinamizmini yükseltiyor.

kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,7–12,2 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 289-277 (WLTP).

Audi RS 6 Avant GT'nin arka kısmı yakından görünümü

kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹,²): 12,7–12,2 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹,²): 289-277 (WLTP).

Özellikle özel.

RS 6 GT²,³ kalabalığın arasında ilk bakışta göze çarpıyor. Ön aprondan tavan kenar spoylerine uzanan dört eklenti, sınırlı sayıdaki bu araç için özel olarak tasarlanmıştır.

Sportif bireysellik.

İç mekanda, dikkat çekici bir renk tasarımını keşfedin: siyah ve gece siyahı ve ayrıca kontrast olarak kırmızı ve parlak bakır renklerinden oluşan bir kombinasyon. Eşsiz malzeme ve renk birleşimi özel olarak sınırlı sayıda araç içindir.

Standart değil; kişisel.

Büyüleyici fotoğraflar veya ünlü sinema kahramanları: myAudi uygulamanızda¹⁰ Temalar⁵,¹³ altında en sevdiğiniz resmi seçin ve onu MMI'da arka plan resmi olarak ayarlayın. Göz alıcı etki: Ortam aydınlatma paketi plus⁵, renk atmosferini motife uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar.

Kokpitteki Audi temaları görünümüKokpitteki Audi temaları görünümü

Not: Görüntü, Audi A6 Avant'a aittir. MMI'da arka plan: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Side and rear view Audi RS 6 Avant performance

RS 6 Avant performance

kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,7-12,1 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 289-276 (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

Side and front view Audi RS 6 Avant

RS 6 Avant

kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,7-12,2 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 289-277 (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.

¹Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
²Audi RS 6 Avant GT: kWh/100 km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama¹): 12,7-12,2 (WLTP); g/km cinsinden CO₂ emisyonları (ortalama¹): 289-277 (WLTP). Araç için NEDC'ye göre değil, sadece WLTP'ye göre tüketim ve emisyon değerleri mevcuttur.
³Bu özel model dünya çapında 660 adetle sınırlıdır. İlgileniyorsanız lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin.
⁴Dinamica mikrofiber, belli bir oranda geri dönüştürülmüş polyester fiberler kullanılarak üretilmiş mikrofiber bir malzemedir.
⁵Bahsedilen ekipmanlar ekstra ücret karşılığında sunulan bir opsiyondur.
⁶Yalnızca geleneksel kaplama ile birlikte.
⁷Audi connect navigasyon ve eğlence (IT3) sisteminin bir parçasıdır.

Holoride teknolojisinin kullanımı sadece aracın ikinci sıra koltuklarıyla sınırlıdır.

Yolculuk sırasında 3D VR başlık kullanımı:
- Yan koltuk pozisyonunda ikinci sıradaki yolcularla sınırlıdır.
- 1,5 metreden uzun kişilere izin verilir.
- Tamamen açılmış kol (uzatılmış parmaklar dahil) ile önlerindeki herhangi bir nesneye (örneğin, ön koltuğun arka yüzeyi) erişemeyen 3D VR başlık kullanıcılarına izin verilir.
- Gerekli güvenlik özelliklerinin (montaj cihazı gibi) 3D VR başlığa takılmış olması gerekmektedir.

Holoride sistemi hakkında daha fazla bilgi www.holoride.com adresinde bulunabilir. Türkiye pazarında bu özellik sunulamamaktadır.
⁸Audi connect hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.audi.com/connect adresini ziyaret edin veya Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin.
⁹Ülkeye özgü temin edilebilirliğe bağlıdır.