Audi Q5 | Modeli | Audi Türkiye
Audi Q5 ön yan görünüm

Q5

Bir model ile Audi Q5 yandan görünüm

Bir SUV'dan daha fazlası

Audi Q5, sportifliği günlük kullanılabilirlikle birleştirir.

Heyecanlandıran tasarım

Audi Q5'in büyüleyici tasarım dili, sportif unsurlar ve kendinden emin bir karizma içerir. Yüksek hava girişleri ve dikey olarak nervürlü bir görünüme sahip düz ve geniş Audi Singleframe ile belirgin şekilde heykelsi ön kısım, aracın özgüvenini kanıtlar. Yamuk egzoz boruları, yatay süslemeli difüzör ve farların altında tüm araç genişliği boyunca uzanan krom şerit, dinamik tasarımı uyumlu bir şekilde tamamlar.

Audi Q5 yan görünüm

Yeni aydınlatma senaryoları

OLED'leri üç boyutlu bir düzende küçük, ayrı ayrı kontrol edilebilen segmentler halinde gruplamak, yeni aydınlatma senaryoları oluşturmayı mümkün kılan etkileyici bir ışık düzenlemesi üretir. Müşteriler, bir araç satın alırken, kişisel bir dokunuş eklemek için isteğe bağlı üç arka lamba ışık imzası seçeneğine sahiptir. Ek olarak, sürüş moduna bağlı olarak, arka ışık imzasının karakteri, kullanım sırasında otomatik olarak uyarlanır. Opsiyonel dijital OLED arka lambalar yakınlık algılama ile donatılmıştır²: Araç hareketsizken ve arkadan yaklaşan başka bir araç veya yol kullanıcısı 2 metre yakına geldiğinde, daha geniş bir görünür alan oluşturmak için tüm OLED segmentleri otomatik olarak etkinleştirilir.

Audi Q5 arka lambası

Büyüleyici sürüş dinamikleri

Audi Q5, etkileyici bir şekilde spontane, dinamik hızlanma ve çevik yol tutuşu sunar. Tamamen değişken quattro sürüşü de mevcuttur. Bu, tahrik kuvvetlerinin gerektiği gibi tek tek tekerlekler arasında dağıtılmasını sağlar. Ek olarak, Audi drive select, sürücünün çeşitli modlar aracılığıyla araç özelliklerini ayarlamasına olanak tanır.

Audi Q5 dinamik sürüş

Bireyselliğiniz için daha fazla alan

Koltukların özellik yelpazesi masaj işlevine kadar uzanır. Karanlıkta, ambiyans aydınlatma paketi plus çekici vurgular ekler - design selection iç görünüm paketinde standarttır. Örneğin Çevrimiçi İlgi Çekici Noktalar ile yakındaki benzin istasyonlarını veya otoparkları doğrudan opsiyonel MMI touch ile MMI navigasyon plus'ta görüntüleyebilirsiniz.

Audi Q5 ön görünüm

Daha kusursuz. Audi exclusive⁵ ile: Audi Q5'inizi seçkin dekorlar, renkli deri ve Audi exclusive⁵ özel gövde rengi seçenekleri ile ilham verici bir özel yapım modele dönüştürün ve geniş bir renk yelpazesi arasından seçim yapın. Örneğin dış kısımda, Audi exclusive Metalik Ascari mavi rengiyle.

Audi Q5 ön yan

Sportif ön uç: Matrix LED farlardaki siyah öğeler, siyah Audi halkaları ve siyah vurgulara sahip siyah stil paketi plus aracın sportifliğini vurgular.

Audi Orijinal Aksesuarları

Audi Orijinal Aksesuarları⁶, Audi Q5'inize daha da fazla özellik eklemeniz için size sayısız yol sunar. Örneğin, offroad stil paketi, koşu tahtaları veya çeşitli jant seçenekleriyle.

Audi Q5 yolculuğu

Audi Q5 Sportback

Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,5–5,3 l/100 km; Ortalama CO₂ emisyonları¹: 171–139 g/km. Aralıklarda verilen yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri kullanılan lastik/jant setine bağlıdır.

1
Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.
2
Yalnızca Audi aktif şerit asistanı, uyarlanabilir hız sabitleyici (ACC) ve hız sınırlayıcı veya şeritten ayrılma uyarısı ile birlikte sunulur. Lütfen dikkat: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürüş sırasında yardım sağlar. Ancak, sürücü aracı sürmekten sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.
3
Ülkeye özel kullanılabilirliğe bağlı olarak.
4
iOS/Android işletim sisteminin mevcut uyumluluğu, ilgili App Store'daki myAudi uygulamasının açıklamasında bulunabilir. www.my.audi.com adresinde önceden kayıt yapılması gerekmektedir.
5
Audi exclusive, Audi Sport GmbH'nin bir opsiyonudur. Standart ve opsiyonel donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınızla iletişime geçin veya www.audi.com adresini ziyaret edin.
6
Audi Orijinal Aksesuarları AUDI AG'den ek ücret karşılığında temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon değerleri hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar ancak ilk kayıttan sonra takılabilir.